Customer service jobs

Binnen Teleperformance vind je verschillende customer service functies. Werken op deze afdeling vraagt om een positieve instelling en interesse in mensen. Je ontvangt telefoontjes en berichten van klanten. Zorg jij er binnenkort voor dat deze bellers een aangenaam en fijn contactmoment hebben? Bij Teleperformance werk je voor bekende merken als Delhaize en Luminus. Je hebt volop doorgroeimogelijkheden.

Wat doe je als customer service medewerker?

De customer service afdeling is hét aanspreekpunt voor de klant. Als iemand vragen of klachten over een product heeft, ben jij degene die het merk vertegenwoordigt. Als het even kan, beantwoord je de vraag of los je het probleem meteen op. Misschien vang je een signaal op waar een ander product van het merk goed bij past. Het uiteindelijke doel van de interactie? Ervoor zorgen dat de klant een positieve ervaring met het merk heeft, ook als hij of zij bij aanvang van het gesprek boos of teleurgesteld was.

De tijd dat je bij customer support automatisch dacht aan een callcenter, is voorbij. Dankzij nieuwe technologieën kan je klanten op veel meer manieren dan alleen telefonisch van dienst zijn. Omnichannel, noemen wij dat. Andere mogelijkheden zijn contact via e-mail, chatten, of social mediaberichten. In sommige customer service functies combineer je deze kanalen, wat voor extra variatie in je baan zorgt. Vind jouw ideale vacature!

Customer service jobs
jobsite_peopleoftp_011

Voor wie is dit werk geschikt?

Customer service functies zijn boeiend voor wie geniet van persoonlijk contact. Jij koppelt jouw mensenkennis aan de product- en servicekennis die je bij ons wordt aangeleerd, met zoveel mogelijk tevreden klanten tot gevolg. Je bent ondernemend en positief, wat zich vertaalt in een proactieve houding en een groot gevoel van verantwoordelijkheid.

Als ‘mensenmens’ heb je een groot inlevingsvermogen en ben je klantgericht. Je geniet ervan om een glimlach op het gezicht van iemand te toveren. Dankzij jouw flexibiliteit kan jij je prima aanpassen aan nieuwe situaties.

Vacatures

Vaardigheden die je nodig hebt voor deze job

Customer service jobs zijn één van de meest dankbare vaste jobs die er zijn. De hele dag help je verschillende mensen met uiteenlopende problemen en vragen. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, verlangen we een aantal belangrijke vaardigheden van jou. Voldoe je aan al deze vaardigheden? Dan ben jij de ideale customer service specialist voor Teleperformance.

 

Communicatieve vaardigheden

Als customer service medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Wanneer zij een probleem ervaren of een vraag hebben over een product of dienst, sta jij ze zowel telefonisch als schriftelijk te woord. Communicatieve vaardigheden zijn daarom een must. Het is belangrijk dat je de klant goed begrijpt, en andersom is dat net zo belangrijk. De klant moet begrijpen dat je hem of haar zo goed mogelijk probeert te helpen. Dat laat de beste indruk achter bij hen.

Empatisch vermogen

Het is belangrijk dat een klant zich gehoord voelt wanneer hij of zij een klacht of vraag heeft over een product of dienst heeft. Door je in te leven in de klant, kom je samen tot de beste oplossing. Empatisch vermogen is daarom een must wanneer jij een rol als customer service specialist wil bekleden. Toon medeleven en heb engelengeduld. Ook al is dat soms lastig. Dat lijdt vaak tot de beste oplossingen.

Flexibiliteit

Customer service kantoren hanteren steeds ruimere openingstijden. Klanten verlangen van deze bedrijven dat ze ook na kantooruren met hun vragen bij jou terecht kunnen. Wij vragen daarom veel flexibiliteit van ons customer service team. Ben jij student of werk je liever in de avond? Ook dan kun je als customer service medewerker bij mooie opdrachtgevers aan de slag. Natuurlijk kun je ook gewoon overdag ons team komen versterken. Een extra voordeeltje aan jouw flexibiliteit: in de avonden en weekenden ontvang je meer salaris. Ideaal toch?

 

Talenkennis

Hoewel je de meeste klanten in het Nederlands te woord staat, is een goede kennis van de Engelse en bij voorkeur Franse taal belangrijk. Onze opdrachtgevers zijn veelal grote, internationale bedrijven. De kans is daarom groot dat je meerdere keren per dag een klant aan de lijn hebt die de Nederlandse taal niet machtig is. Spijker jouw talen nog even grondig bij en ga aan de slag als customer service medewerker.

Technische ondersteuning

Heeft een klant een technisch probleem met een product, dan help jij hen dat op afstand op te lossen. Dankzij de kennisdatabank vind je een antwoord op de meest technische vragen. Indien nodig, zet je het ticket door naar de tweede lijn. Je zit niet alleen aan de telefoon, maar beantwoordt ook vragen per e-mail, chat of social media.

Lees meer
klantenservice medewerker ziggo
Werken op een customer service-afdeling vraagt om een positieve instelling en interesse in mensen. Elke dag voelt weer anders aan, deze variatie maakt het dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.
jobsite_peopleoftp_061

Waarom werken bij Teleperformance?

Bij Teleperformance vind je gemotiveerde, enthousiaste collega’s die de sfeer er goed in houden. Bij ons werk je niet eerst via een uitzendorganisatie, maar krijg je meteen een vaste arbeidsovereenkomst. Dankzij de acties en kortingen profiteer je ook in je vrije tijd van jouw baan bij customer service.

Bij veel van onze customer service vacatures heb je de vrijheid om een vroege dienst of late dienst te draaien, structureel of in ploegendienst. Dat is ideaal als je dit werk met een studie, het gezinsleven of werk als zelfstandig ondernemer wil combineren. Het is mogelijk om full time en parttime te werken.

We hebben een, met het openbaar vervoer goed bereikbaar, modern Teleperformance kantoor in Antwerpen waar ons team elke dag gaat voor het beste resultaat. Werk je liever vanuit huis? Ook dat is geen probleem. Het teamgevoel van Teleperformance België is belangrijk. Van West Vlaanderen tot Oost Vlaanderen, ons team is verspreid over het hele land.

Over ons

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Teleperformance is het grootste contactcenter ter wereld. Bij ons doe je ervaring op met grote merken, die goed op jouw CV staan. Dat betekent niet dat we je klaarstomen voor vertrek. Integendeel, we zorgen goed voor je en bieden je volop kansen om te leren en te groeien. Professioneel, maar ook persoonlijk.

Via onze afdeling talent development krijg je betaalde trainingen waarmee je bijvoorbeeld aan jouw communicatie- en verkoopvaardigheden werkt. Bij ons geef je zelf vorm aan je carrière. Doorzettingsvermogen wordt beloond. Kijk maar eens naar Bram Bogaerts: hij begon als Customer Service Agent, maar is nu HR-projectmanager. Of onze Chief operational officer Pascal Matern, die zijn Teleperformance-carrière ook begon op de klantendienst.

WhatsApp Image 2020-11-26 at 14.47.50kopie

Hoe gaat de sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt om als customer service specialst aan de slag te gaan bij Teleperformance, dan start je sollicitatieprocedure met het invullen van het online sollicitatieformulier. Het is niet verplicht om je CV bij te voegen, hoewel dit voor andere nieuwe vacatures wel gevraagd kan worden.

Na het invullen van het formulier, volgt er een assessment om te bepalen of je geschikt bent voor de functie. De recruiter zal je hierbij vragen stellen over je motivatie en beschikbaarheid. Als er een match is, nodigen we je uit voor een individueel sollicitatiegesprek.

Voor alle functies wordt gekeken of de vaardigheden van de kandidaat aansluiten bij de vacature en of de minimum-systeemeisen worden voldaan. Het assessment biedt daarnaast de kans om meer over je persoonlijkheid te leren, wat de recruiter meer inzicht geeft in jou als kandidaat.

Als je solliciteert op een staffunctie, dan verwachten we graag je CV en motivatiebrief. Afhankelijk van de functie vindt er een sollicitatiegesprek plaats, gevolgd door een assessment en een gesprek met je toekomstige manager. Bij een succesvolle sollicitatie kunnen we je een arbeidsovereenkomst en extralegale voordelen aanbieden waarna we je verwelkomen bij Teleperformance met een deeltijd voltijds contract voor bepaalde duur.

Is een customer support job iets voor jou?

Is een customer support job iets voor jou en wil je werken als als Customer Service Medewerker? Wacht niet langer en solliciteer direct op een van onze openstaande jobs.

Group 7