Teleperformance

Bedrijfscultuur

Bij Teleperformance vinden we het belangrijk om stil te staan bij een aantal belangrijke gebeurtenissen in je leven (huwelijk, geboorte, etc.). We vieren deze momenten dan ook graag met een gezellige bijéénkomst en/of een cadeautje.

Daarnaast vieren we ook graag de jaarlijkse komst van de Sint en doen we iets leuk in de eindejaarsperiode. Tenslotte vieren we die keymomenten in je carrière en staan we stil bij je werkjubileum, een interne promotie of het succesvol afronden van een intern opleidingstraject.

TP Feest

Teleperformance organiseert jaarlijks een knallend TP Feest om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet en harde werk. Het TP Feest wordt tot in de puntjes verzorgd door een evenementenbureau. We vieren feest op mooie locaties met een feestelijke aankleding, een toffe photobooth, goede muziek, lekkere hapjes en even lekkere drankjes. En natuurlijk het allerbelangrijkste: leuke mensen!

TP-Fun
Wij werken o.a. voor:
logo_grohe
logo_lenovo
logo_mediamarkt
logo_wehkamp
logo_bolcom

Contactcenter Agent Week

Om het dynamische werk van onze agenten extra onder de aandacht te brengen en onze waardering te tonen, vieren we Contactcenter Agent Week. Een hele week met leuke activiteiten, spelletjes, quizzen, cadeautjes en lekker eten op alle vestigingen.

ccaw_02_Tekengebied 1
TPSTAR_Tekengebied 1

TP Star

Teleperformance heeft een eigen waarderingsprogramma: TP Star. Wij geloven immers dat waardering niet alleen gaat over meetbare prestaties, maar dat iedereen een Star kan zijn. Daarom verkiezen we om de twee maanden verschillende TP Stars.

Een collega kan TP Star worden op basis van meetbare factoren (zoals prestaties), maar ook op basis van niet-meetbare factoren. Denk aan de meest enthousiaste collega, degene met de beste ideeën voor werkprocessen of de persoon die altijd inspringt wanneer het druk is.

Als TP Star krijg je eeuwige roem, een certificaat, je wordt in het zonnetje gezet op social media (als je dat wil) en je krijgt een plekje op de ‘wall of TP Stars’. Daarnaast krijg je een cadeau en worden alle winnaars elk half jaar uitgenodigd om elkaar en het management van Teleperformance te ontmoeten en ervaringen te delen.

Member Get Member

Bij Teleperformance zijn we vaak op zoek naar nieuwe collega’s. En omdat onze collega’s als geen ander weten hoe het is om bij Teleperformance te werken, hebben we binnen TP een Member Get Member (MGM) bonus.

Als medewerkers hun positieve ervaringen delen met kennissen, ex-collega’s, vrienden, familie of misschien zelfs de buren en hen warm maken om bij ons te komen werken, wint iedereen: de medewerker een bonus en de vriend of kennis een nieuwe job!

mgm_sema_Tekengebied 1

We leren je graag kennen