Parttime jobs

Parttime jobs zijn zeer geschikt voor mensen die geen ruimte in hun week hebben voor een fulltime baan. Met een parttime baan werk je deeltijd, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere activiteiten of verplichtingen. Bij Teleperformance hebben we daarom veel parttime vacatures beschikbaar in diverse branches. Ben jij op zoek naar parttime werk? Lees er alles over op deze pagina en solliciteer vandaag nog op de parttime vacature die jou op het lijf geschreven is!

parttime jobs

Verschillende diensten voor het optimale rooster

Als een vaste job van 9:00 uur tot 17:00 uur niets voor jou is, zit je bij ons op de juiste plek! Teleperformance biedt namelijk af en toe nieuwe vacatures met flexibele uren. We werken dan met een roulerend schema, waarbij we rekening houden met jouw beschikbaarheid. Kortom: wij vragen én bieden flexibiliteit bij geselecteerde jobs.

Waarom we zulke ruime openingstijden hanteren, vraag je je af? Omdat wij het klantcontact voor bekende merken zoals Eneco, AXA Bank Belgium en Luminus verzorgen. In veel gevallen verlenen deze werkgevers zeven dagen per week service. Of klanten nu een klacht hebben, een vraag over een bestelling of twijfels over een product – jouw collega’s en jij zitten voor hen klaar.

Flexibel je werkuren inzetten

Parttime werken bij Teleperformance is ideaal als je een druk leven hebt. Voor vaders en moeders met jonge kinderen is parttime werk zeer geschikt. Op die manier heb je naast jouw werkzaamheden nog genoeg tijd over voor de kinderen.

Ben je student, dan stelt ons flexibele werkschema je in staat om geld te verdienen tijdens je studie. Speel je in een band en ben je vaak in de avonden weg, kies dan voor werken overdag. In overleg bepalen we jouw werktijden voor jou parttime werk. Benieuwd naar alle functie eisen en direct solliciteren? Neem een kijkje tussen onze nieuwe vacatures!

commercieel medewerker

Jij bepaalt jouw contract

Bij Teleperformance werken we met min/max-contracten. Die zijn er in allerlei combinaties, beginnend bij een parttime baan van 16-20 uur en oplopend tot fulltime contracten van 32-40 uur. Er bestaan allerlei tussenvormen; jij bepaalt voor welk contract je kiest. Afhankelijk van de drukte en de bezetting werk je het minimum of maximum aantal uren van jouw contractvorm. In overleg met jou delen we vervolgens jouw werkweek in. We maken de roosters zo ver mogelijk van tevoren, zodat je tijdig weet waar je aan toe bent.

Werk zoeken in de buurt

Teleperformance is vier decennia geleden opgezet in Frankrijk. Inmiddels zijn we marktleider binnen de customer service en is Teleperformance uitgegroeid tot een organisatie die actief is in meer dan 80 landen. Ook in België en Nederland hebben we al verschillende locaties geopend, verspreid over verschillende provincies. Zodoende heb jij altijd een kantoor ter beschikking in jouw nabije omgeving.

Bij Teleperformance hebben we zeer diverse collega’s. Heb jij een opleiding gedaan van hoog niveau, of juist niet? Ben je klantgericht? Is communicatie één van jouw sterke punten? Heb je al veel werkervaring of ben je een starter op de arbeidsmarkt? We kijken vooral naar wat jij kunt en waar jij affiniteit mee hebt.

Teleperformance België

Teleperformance is een wereldwijd bedrijf dat sinds eind 2021 actief is in Vlaanderen. Ondanks hun grootschalige aanpak behoudt Teleperformance het gevoel van een familiebedrijf. Hoewel de Belgische vestiging nog niet lang geleden is opgezet, wordt Teleperformance met open armen ontvangen in België en Antwerpen. Bij Teleperformance worden vragen beantwoord en problemen opgelost namens grote, internationale bedrijven. We zorgen ervoor dat de reputatie van de merken die bij ons zijn aangesloten hoog blijft. Teleperformance is echter veel meer dan alleen een callcenter. Het is een hecht team die de vragen van klanten dagelijks in goede banen leiden. Tegenwoordig verwachten consumenten op allerlei manieren contact te kunnen opnemen, zoals via e-mail, Facebook Messenger of een appje. Daarom bieden wij onze diensten aan via verschillende kanalen, wat we omnichannel klantcontact noemen.

Wanneer werk je deeltijd?

Bij een parttime baan werk je in deeltijd. Dat houdt in dat je minder dan 40 uur per week werkt. Parttime vacatures betreffen altijd vacatures waarbij je minimaal 12 uur en maximaal 36 uur werkt. Denk hierbij aan een job van bijvoorbeeld 16, 24, of 32 uur per week. Maar ook voor slechts een paar uur in de week ben je bij Teleperformance welkom. Hoe deze uren verdeeld zijn ligt namelijk helemaal aan jouw behoeftes. In overleg bekijken we wanneer en hoeveel uur jij beschikbaar bent. We zoeken samen naar een passende oplossing bij een opdrachtgever die bij jou past. Op onze vacaturepagina kun je gemakkelijk filteren op het aantal uur dat jij wil werken. Selecteer parttime vacature en kies de job die bij jou past! Ben je ook nieuwsgierig naar onze vaste jobs? Bekijk dan onze nieuwste jobs bij fulltime vacatures!

Heb je een leuke baan gevonden?

Is een parttime job voor jou ideaal te combineren met andere bezigheden? Wil jij graag tijd overhouden voor kinderen of een studie, maar verdien je graag wat bij? Leuke parttime jobs vind je bij Teleperformance! Lees de volledige vacaturetekst, solliciteer direct en sluit je vandaag nog aan bij de #TPFamily!

shutterstock_1312889399