Callcenter vacatures

Ben jij op zoek naar callcenter vacatures? Bij Teleperformance hebben we een groot aanbod aan callcenter jobs op onze customer service afdelingen. Ga op zoek naar de vacature die jou op het lijf geschreven is en solliciteer direct! Start jouw uitdaging bij Teleperformance en word een geweldige callcenter medewerker!

Callcenter vacatures

Wat doe je als medewerker van TP

Als callcenter medewerker ben je hét eerste aanspreekpunt van de klant. Tijdens deze uitdagende baan schakelen klanten jou in wanneer een probleem verholpen moet worden. Dan is het aan jou om de klant met een tevreden gevoel achter te laten. Dit doe je niet enkel door inkomende oproepen te beantwoorden van klantvragen. Callcenter werk is in de loop der jaren erg gemoderniseerd. Inmiddels communiceert een customer service medewerker naast telefonische contacten ook via chat, email, whatsapp en social media. Met recht een dynamische werkomgeving.

Aan de slag voor onze opdrachtgevers

Wehkamp, bol.com, IKEA en Proximus zijn slechts enkele voorbeelden van onze opdrachtgevers. Wij hebben stuk voor stuk grote bedrijven die wij met trots onze opdrachtgevers mogen noemen. Bij Teleperformance ga je als customer service medewerker écht voor een merk/opdrachtgever aan de slag. Je bent dus ook echt onderdeel van dat bedrijf en je doet ervaring op bij een grote multinational. Dé ideale kans voor jou?

shutterstock_1312889399
Jobs call center

Waarom werken bij Teleperformance

Werken in een callcenter is ontzettend divers. Elk gesprek dat je voert met een klant is namelijk weer anders dan de vorige. Elke klant heeft zijn of haar manier van communicatie. Het is dan aan jou om hier telkens weer goed op in te springen. De interactie met een klant is misschien nog wel belangrijker dan het probleem. Zorg er daarom altijd voor dat een klant met een tevreden gevoel het gesprek beëindigt. Dat geeft jou ook een extra impuls.

Doordat je zoveel verschillende gesprekken voert en telefonisch afspraken boekt, leer je als customer service medewerker elke dag weer wat nieuws. Je leert omgaan met situaties waar je voorheen misschien wel nooit in beland bent. Dat vraagt veel van jou als commercieel medewerker. Hier helpen wij jou graag bij met onze doorgedreven opleidingen. Voor je onze klanten te woord staat en aan de slag gaat als klantenservice medewerker mag je gebruik maken van onze gratis trainingen én kunnen we je begeleidingen aanbieden. Geen zorgen, na die training ben je er helemaal klaar voor!

De ideale medewerker

In een Teleperformance callcenter tellen vooral jouw motivatie en zin om voor onze opdrachtgevers te werken. Ondanks dat iedere opdrachtgever een eigen wensenlijst heeft, zijn er drie overeenkomsten die iedere callcenter medewerker moet bezitten. Kun jij deze drie overeenkomsten allemaal afvinken? Dan is deze nieuwe uitdaging echt iets voor jou.

GMT_Icons_vector_October_2021-87

Klantvriendelijk

De eerste overeenkomst spreekt voor zich. Je hebt in een gesprek met een klant te allen tijde een klantvriendelijke houding. Een klant klopt bij jou aan vanwege een probleem of klacht. Het is dan aan jou om dit negatieve gevoel om te zetten in een positief gevoel richting het vertegenwoordigde merk. Communicatief vaardig.

GMT_Icons_vector_October_2021-96

Proactief

Jij kunt in hele korte tijd inspelen op de situatie van een klant. Hoor jij spelende kinderen op de achtergrond? Dan weet je daar op in te spelen door het gesprek een luchtige toon mee te geven. Zo haal je de eerste kou al vakkundig uit de lucht. Je hebt een proactieve houding en beïnvloedt anderen op een positieve manier. Jij bent dé ideale administratief medewerker.

GMT_Icons_vector_October_2021-39

Denkt in oplossingen

Wanneer een klant vragen heeft over een product of dienst, doe je er alles aan om de klant via chat, e-mail of telefoon zo goed mogelijk te helpen. Je denkt mee en verplaatst je in de klant om erachter te komen wat het probleem is en waar de oplossing ligt. Jij denkt dan ook niet in problemen, maar enkel in oplossingen.

betrouwbaar thuiswerk

Thuiswerken is heel normaal

Thuis werken valt binnen ons nieuwe normaal. Tijdens de coronapandemie zijn we erachter gekomen dat thuiswerken eigenlijk gewoon heel goed werkt in sommige vakgebieden. De customer service is zo’n vakgebied waar je heel makkelijk thuis kan werken. De enige benodigdheden voor een goede thuiswerkplek zijn snel internet, een headset, goed internet en een afgesloten ruimte. Dat laatste is belangrijk omdat je veel werkt met persoonsgegevens waar discreet mee om moet worden gegaan. Een afgesloten ruimte waar niet iedereen mee kan kijken is daarom een belangrijke vereiste vanuit ons. Daarnaast sta je niet meer in de file en hoef je niet meer door de regen te fietsen onderweg naar kantoor. Ideaal!

In welk dienstverband kun je werken bij Teleperformance

Bij Teleperformance bieden wij verschillende dienstverbanden aan met flexibele werktijden. Ben jij klaar om fulltime voor de gaafste merken aan de slag te gaan of werk je liever in parttime dienstverband? De nieuwste vacatures bij Teleperformance hebben alle verschillende dienstverbanden. Binnen TP ben je flexibel inzetbaar. Als callcenter medewerker bij Teleperformance plan jij vaak jouw eigen werktijden in. Ben je nog student en werk je liever in de avonden? Geen probleem. Sterker nog, de grote merken werken vaak met ruime openingstijden waardoor avondwerk juist goed van pas komt.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke fulltime baan, vaste jobs op kantoor of juist een parttime baan met flexibele uren vanuit huis. Je geeft vooraf aan wanneer jij beschikbaar bent en vervolgens gaat onze planner ermee aan de slag. We zoeken vacatures die bij jou passen!

Altijd jobs bij jou in de buurt

Heb jij thuis geen geschikte werkplek of werk je gewoon liever met jouw collega’s op kantoor? Goed nieuws, Teleperformance heeft een nét geopend kantoor in Antwerpen, maar ook vijf hypermoderne kantoren in Nederland. Zo heb je de garantie op een baan bij jou in de buurt. Op deze locaties werk je als callcenter medewerker samen met jouw team.

Onze locaties
post-x-in-antwerpen-berchem-440
WhatsApp Image 2020-11-26 at 14.51.02

#TP Family

Samen is niet alleen. Met dit motto vangen we elk project bij Teleperformance aan. Wanneer een team elkaar weet te motiveren en aanvullen, zijn de resultaten hier ook naar. Vandaar dat we bij Teleperformance veel investeren in het teamgevoel. Dit doen wij op de werkvloer maar ook daarbuiten. Een speciale afdeling binnen Teleperformance is verantwoordelijk voor een uitgebreid gamma jaarlijkse uitjes en borrels die bol staan van gezelligheid. Zo leer je jouw collega’s op een nieuwe manier kennen en dat versterk de band.

Over ons

Solliciteer direct op onze call center vacatures

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je direct solliciteren op één van de uitdagende vacatures callcenter medewerker? Dat kan! Stuur jouw CV en motivatie op naar Teleperformance en misschien verwelkomen we jou dan binnenkort binnen onze #TP Family!

Vrouw - Tablet