Thuiswerk vacatures

Ben jij op zoek naar thuiswerk vacatures? Teleperformance heeft de nieuwste vacatures voor jou ter beschikking. Teleperformance heeft verschillende hypermoderne kantoren binnen Nederland en België waar onze medewerkers samen komen en waar we je talenten koesteren. Elke dag proberen ze samen de beste resultaten neer te zetten binnen ons bedrijf. Toch is er bij Teleperformance ook de ruimte om vacatures vanuit huis te vervullen. Thuiswerken is bij ons namelijk al jarenlang heel gewoon.

Man - laptop + hoofdtelefoon
Thuiswerk vacatures

Werken vanuit huis

Voor onze klanten maakt het niet uit of je thuis werkt of op één van onze vestigingen. Of je gehuisvest bent in Antwerpen, Vlaams Brabant, Oost Vlaanderen of Brussel, onze service blijft altijd gewaarborgd. De thuiswerkers van Teleperformance bieden iedere klant een luisterend oor. Dat mag je letterlijk nemen maar ook figuurlijk, want we bieden behalve telefonische service ook chat- en mailsupport. Veel verschillende soorten thuiswerk dus.

Als een agent lekker in zijn of haar vel zit, merkt de klant dat natuurlijk ook. Dat laat een positieve instelling achter richting de klant. We doen natuurlijk alles voor tevreden klanten. De uitblijvende reistijd voor onze thuiswerkers wordt als erg fijn ervaren.

Waarom kiezen voor Thuiswerken?

Een leuke baan, flexibel uurrooster en werken vanuit huis. Wat wil je nog meer? Niet ellenlang in de trein zitten of verregent aankomen bij jouw kantoor, maar gewoon lekker naar het bureau lopen in jouw vertrouwde omgeving. Dat zijn de kleine dingen die thuiswerken voor Teleperformance prettig maken. Maar dat zijn lang niet de enige voordelen. Na het lezen van deze pagina gaan we ervan uit dat je overtuigd bent van onze thuiswerk vacatures. Je hebt voor onze online thuiswerk jobs namelijk niet meer nodig dan…

GMT_Icons_vector_October_2021-02

Computer

GMT_Icons_vector_October_2021-46

Goede internetverbinding

GMT_Icons_vector_October_2021-06

Headset

De benodigdheden

Alle benodigdheden worden door ons verzorgd. Heb jij geen goed werkende computer ter beschikking? Twijfel niet en trek aan de bel. Wij streven ernaar om een goede en comfortabele werkplek voor al onze gewaardeerde medewerkers te creëren. Ook een headset wordt door ons verzorgd (tenzij je klantenservice per chat verleent). De enige eis die wij stellen is dat jij binnen jouw huiselijke omgeving in een afgesloten en rustige omgeving kunt zitten met internetverbinding, zodat jij lekker kunt werken vanuit huis.

Opleiding aan (of in) huis

Om jullie optimaal voor te bereiden op het werk dat je voor grote merken mag verrichten, leveren wij een opleiding aan huis. Schrik niet, deze opleiding is er enkel om jou een zetje in de goede richting te geven. Wij streven ernaar om kundige medewerkers af te leveren. Daarnaast kun je deze opleiding zien als een stukje zelfontwikkeling. Je hebt er altijd baat bij. Wanneer je eenmaal wordt verbonden met de klanten, sta je er niet alleen voor. Dankzij onze kennisbank heb je direct antwoord op de moeilijkste vragen. Daarnaast heb je voortdurend contact met je supervisor en kun je digitaal babbelen met collega’s.

Vanuit huis werken

Klantenservice vacatures vanuit huis

Thuiswerk jobs van Teleperformance staan bekend om zijn uitdaging. Als klantenservice medewerker (customer service advisor) ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en mag jij aan de slag voor grote merken als Ikea en Proximus. We werken sinds corona veel vanuit huis, maar bij Teleperformance is thuiswerken al jarenlang heel normaal. Er zijn nog steeds maar weinig bedrijven die durven zeggen: “Jij mag voor altijd thuiswerken”. Gelukkig is Teleperformance anders. En van onze houding pluk jij de vruchten. Bekijk onze klantenservice vacatures!

Wat maakt thuiswerken voor een callcenter zo leuk?

Je helpt klanten via verschillende kanalen, want als call agent in een contactcenter beantwoord je vragen via telefoon, mail, chat of social media. Bij thuiswerk is dat net hetzelfde. Je moet natuurlijk wel goed zelfstandig kunnen werken. Een leuke thuiswerk vacature vind je bij Teleperformance dus in overvloed. Maar wat zijn de voordelen van thuiswerken als callcenter medewerker op een customer service afdeling? We zetten ze hieronder op een rijtje:

 

  • Wij verzorgen al jouw benodigdheden. Wanneer je customer service gaat doen krijg je van ons een headset in bruikleen (tenzij je klantenservice per chat verleent). Heb jij geen goede computer ter beschikking? Dan zorgen wij ervoor dat er een computer jouw kant op komt.
  • De enige reistijd die jij aflegt als thuiswerkende callcenter medewerker is naar het bureau in je eigen huis. Hierdoor houd je veel meer vrij tijd over voor bijvoorbeeld sport, vrijwilligerswerk, jouw gezin of gewoon lekker op de bank Netflixen.
  • Doordat je niet hoeft te reizen maak jij dus ook geen reiskosten. Jij kijkt met een glimlach naar buiten wanneer het regent, want jij hoeft de grillige weersomstandigheden van Nederland niet te weerstaan.
  • Naast de hardware die wij voor jullie verzorgen, mag je als callcenter medewerker ook een bureau of stoel kiezen zodat je zo comfortabel mogelijk te werk kan gaan.
  • Wij bieden naast een marktconform salaris een thuiswerkvergoeding die de kosten voor de internetverbinding en elektriciteit dekt. Wel zo eerlijk, toch?

Flexibele bijbaan

Ben jij nog volop bezig met het afronden van jouw studie? Bij Teleperformance bieden wij ook bijverdienste vanuit huis aan. Werk je vanwege jouw studie liever in de avond? Geen probleem, wij streven ernaar om ons zo flexibel mogelijk op te stellen zodat jij een mooie bijverdienste hebt naast jouw studie.

Parttime baan

Zoek jij een middenweg tussen een bijbaan en een voltijdse job? Bij Teleperformance kun je ook op parttime basis werk thuis vervullen. De arbeidsvoorwaarden veranderen niet en we vinden een comfortabele thuiswerkplek voor onze parttime medewerkers net zo belangrijk als voor fulltime medewerkers. We verzorgen dan ook de hardware waar jij behoefte aan hebt.

Hybride werken

Vind jij juist de combinatie van thuiswerken en werken op kantoor prettig? Dan hoef je niet verder te kijken, want Teleperformance biedt ook hybride thuiswerk vacatures aan. Jij werkt dan gedeeltelijk vanuit huis maar ook op kantoor. De ideale afwisseling volgens ervaringsdeskundigen.

logo_bolcom
logo_wehkamp
logo_vodafoneziggo
logo_grohe
ops_vodafoneziggo_012

Verschillende projecten, verschillende banen

Onze thuiswerk vacatures zijn zeer divers. Bij Teleperformance verzorg je het klantcontact voor diverse bekende merken en werk je vanzelfsprekend in een dynamische sector. Je vertegenwoordigt klanten als Samsung en Proximus. Samen met jouw team van enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat klanten een positief gevoel aan elk gesprek overhouden, waarnaar jij een administratieve opvolging doet en het gesprek met succes afrondt. Een uitstekende service verlenen, noemen we dat. Daarnaast kun je bij ons ook aan de slag als administratief medewerker.

Het is aan jou om flexibel te zijn, te beschikken over sterke communicatieve vaardigheden, te beschikken over een goed inlevingsvermogen en een positieve instelling. Jij denkt enkel in oplossingen en niet in problemen.

Fulltime of toch bijverdienen?

We hebben de nieuwste jobs voor je op een rij gezet, waarbij je kunt kiezen tussen fulltime, parttime en zelfs bijverdien vacatures. Kies uit een lokale of internationale omgeving, zoek een functie met diverse verantwoordelijkheden, een ondersteunende functie of selecteer een internationaal bedrijf met vlakke communicatie.

We bieden diverse jobs aan, alleen zo weten wij zeker dat we genoeg vacatures aanbieden die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Toe aan een nieuwe uitdaging maar weet je niet zeker welke functie het beste bij jou past? Onze Talent Aqcuisition Managers helpen je er al te graag bij!

Ons team

Solliciteer vandaag nog!

Enthousiast geworden over Teleperformance en de thuiswerk mogelijkheden? Aarzel dan niet en solliciteer direct op thuiswerk vacatures! Naast dat werken voor grote bedrijven als Ziggo en Samsung goed is voor jouw ontwikkeling (geniet bijvoorbeeld van één van onze betaalde opleidingen), staat het ook prachtig op jouw CV. Check onze nieuwe jobs en maak een volgende stap in jouw carrière!

Group 7