Werken bij Vaillant

Luminus vacatures

Ben jij op zoek naar Luminus vacatures? Bij Teleperformance vind je de job die bij jou past! Ga aan de slag als klantenservice medewerker voor één van de belangrijkste energieleveranciers van België en word het eerste aanspreekpunt voor klanten. Meer informatie over deze vacatures? Lees dan snel verder en solliciteer direct.

Energieleverancier van gas en elektriciteit van België

Luminus is één van de belangrijkste energieleveranciers in België. Het bedrijf legt sterk de nadruk op duurzame energie, met investeringen in windturbines en waterkrachtcentrales. Luminus levert niet alleen elektriciteit en gas aan Belgische huishoudens en bedrijven, maar biedt ook energie-efficiëntieoplossingen aan. Met een klantgerichte benadering en maatschappelijke verantwoordelijkheid zet Luminus zich in voor uitmuntende service en maatschappelijk engagement in België. Daar hebben zij jou voor nodig.

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Voor wie zijn deze Luminus jobs geschikt?

Ben jij communicatief vaardig, klantgericht en altijd op zoek naar de beste oplossingen? Ga voor een functie bij Luminus. Ervaring in de klantenservice is geen vereiste; jouw positieve houding, leergierigheid en streven naar klanttevredenheid staan voorop. Thuiswerken is bij Teleperformance mogelijk na de inwerkperiode. Door de optie om thuis te werken, zijn deze vacatures geschikt voor kandidaten uit de omgeving van Antwerpen binnen een straal van maximaal kilometer. Wil je fulltime aan de slag of geef je voorkeur aan een parttime contract? Er liggen volop kansen! Parttime werken is afhankelijk van het project binnen Teleperformance.


Vaardigheden die we van jou verwachten

GMT_Icons_vector_October_2021-89

Klantvriendelijk

Als eerste aanspreekpunt vertegenwoordigt een customer service specialist het gezicht en de stem van een bedrijf. Door een warme en gastvrije houding aan te nemen, voelen klanten zich onmiddellijk gewaardeerd en begrepen. Dit zorgt niet alleen voor een aangename interactie, maar verhoogt ook de kans dat klanten trouw blijven aan het merk. Bovendien draagt een vriendelijke benadering bij aan het de-escaleren van potentiële conflicten en legt het de basis voor een oplossingsgerichte dialoog.

GMT_Icons_vector_October_2021-90

Oplossingsgericht

Mensen nemen contact op omdat ze een probleem of een vraag hebben. Ze willen dus een oplossing, niet alleen een luisterend oor. Door oplossingsgericht te denken en te handelen, laat je zien dat je hun zorgen serieus neemt. Het gaat niet alleen om het oplossen van het directe probleem, maar om het vinden van een oplossing die écht werkt voor de klant. Dit bouwt vertrouwen op en zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn met de service.

GMT_Icons_vector_October_2021-40

Proactief

Ben jij iemand die problemen al ziet voordat ze er zijn? Wij zoeken een klantenservice medewerker met een proactieve instelling! Met jouw scherpe blik help je klanten in een flits, bouw je aan vertrouwen en spot je misschien zelfs nieuwe kansen voor ons bedrijf. Minder klachten, tevreden klanten en een super tevreden team, dat is wat proactief zijn ons brengt.

Wat wij jou bieden

Bij Teleperformance staat het welzijn en tevredenheid van onze teamleden centraal. Wij bieden niet alleen uitgebreide carrièrekansen en boeiende functies, maar ook tal van extra voordelen. In Antwerpen vind je ons hypermodern Teleperformance kantoor met comfortabele werkplekken waar jij gebruik van kunt maken. En laten we TP Fun niet vergeten: hierbij combineren we inzet met plezier, door evenementen te organiseren zoals bingo-avonden en BBQ’s voor de nodige ontspanning en entertainment.

Waar Teleperformance waarde aan hecht

Bij Teleperformance draait alles om diversiteit, kansen en hechte vriendschappen. Ons team en de taken zijn gevarieerd, maar we delen allemaal dezelfde passie voor ons werk. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat iedereen kansen krijgt om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen. We geloven dat wanneer jij je best doet, al je collega’s daarvan profiteren. Een van de mooiste dingen bij Teleperformance is dat er echte vriendschappen worden gesmeed. We halen samen onze doelen en de teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Daar zetten we ons ook volop voor in. Lees er hier meer over.

 


Solliciteer direct op een van onze Luminus vacatures

Klaar voor een avontuur binnen een dynamisch team? Spreekt één van de Luminus vacatures je direct aan? Wil jij verantwoordelijk zijn voor allerlei uiteenlopende vragen van klanten waardoor jouw werk nooit hetzelfde is? Twijfel niet en duik in de wereld van Teleperformance. Op zoek naar een bijbaan, een parttime functie of een fulltime uitdaging, wij hebben een plekje dat precies goed voelt. Word onderdeel van ons team, reageer op één van onze nieuwe vacatures, stuur jouw CV op en til de klantenservice naar een hoger niveau.

Dus, waarom nog aarzelen? Zet vandaag de eerste stap richting je toekomst bij Teleperformance. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de #TP Family!