Support medewerker vacatures

Ben je op zoek naar support medewerker vacatures? Sta jij graag de hele dag in contact met mensen, denk jij altijd in oplossingen en weet jij altijd een positieve houding aan te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden support medewerker vacatures aan in een fulltime functie. Ben jij enthousiast geworden en wil jij een expert worden op het gebied van customer service? Lees dan verder of solliciteer direct op de vacature die bij jou past.

support medewerker

Voor wie zijn support medewerker vacatures geschikt?

Support medewerker vacatures zijn geschikt voor mensen die graag anderen helpen, over goede communicatieve vaardigheden beschikken en geduldig en empathisch kunnen zijn. Als supportmedewerker sta je continu in contact met klanten om vragen te beantwoorden en samen naar oplossingen te zoeken. Dat doe je met een team van gemotiveerde collega’s.

Wat zijn belangrijke competenties?

GMT_Icons_vector_October_2021-39

Denkt in oplossingen

Als support medewerker moet je analytisch ingesteld zijn en logisch kunnen denken om problemen te identificeren en effectieve oplossingen te vinden. Soms vereist dit creatief denken en het vermogen om buiten de gebaande paden te treden.

GMT_Icons_vector_October_2021-89

Klantvriendelijk

Een warme, vriendelijke houding is vereist in een support rol. Je moet in staat zijn om positieve interacties te hebben met klanten, zelfs wanneer het gesprek niet loopt zoals je vooraf bedacht had. Klantvriendelijk zijn betekent dat je altijd zoekt naar manieren om de klanttevredenheid te verbeteren en dat je actief luistert naar de behoeften en zorgen van de klant.

GMT_Icons_vector_October_2021-13

Communicatief vaardig

Het vermogen om zowel mondeling als schriftelijk duidelijk en effectief te communiceren is erg belangrijk in een rol als support medewerker. Je moet in staat zijn om informatie op een begrijpelijke manier te verwoorden voor klanten of gebruikers met verschillende achtergronden en technische kennis.

Werken in Antwerpen

Eind 2021 hebben we onze deuren geopend op een gloednieuwe locatie in Antwerpen, een stap waarop we bijzonder trots zijn en die het begin markeert van ons spannende nieuwe hoofdstuk in België. Ons ultramoderne kantoor is zeer ergonomisch: alle werkstations, inclusief tafels en stoelen, kunnen volledig naar individuele voorkeur worden aangepast, en het gebruik van dubbele schermen zorgt voor de ultieme werkervaring. Daarnaast beschikt het hele gebouw over natuurlijk licht.

post-x-in-antwerpen-berchem-440

Solliciteer vandaag nog

Word jij gelukkig van een betekenisvolle job? Een baan waar je altijd in contact staat met mensen en samen een probleem oplost? Solliciteer dan vandaag op één van onze support medewerker vacatures en sluit je aan bij onze hechte #TPFamily.

shutterstock_1978783412