Neem contact op met onze locaties

Altijd een job
in de buurt

Teleperformance Benelux heeft diverse locaties in Nederland, België en een offshore locatie in Suriname, Paramaribo. Er is dus altijd wel een job bij jou in de buurt. De vestiging in Maastricht is onze meertalige locatie. We bieden daar onze dienstverlening aan in zo’n 15 verschillende talen. Als je komt werken bij Teleperformance, weet je zeker dat je er een grote familie bij krijgt. Neem contact met onze locaties op en bereid je voor op je volgende carrièremove! Wil je meer info over onze locaties in Nederland en Suriname? Ga dan naar hun lokale job-website.

Vestiging Antwerpen

Borsbeeksebrug 30 2600 Antwerpen-Berchem

Vestiging Maastricht

Paul-Henri Spaaklaan 7-9 | 6229 EN

Vestiging Tilburg

Hart van Brabantlaan 20 | 5038 JL
ops_Tekengebied 1

Contact met onze locaties opnemen

Of je nu terecht wil komen op de customer service afdeling of een echte databankspecialist bent, binnen Teleperformance mag je zijn wie je bent. We gaan samen met jou op zoek naar een vacature die bij jou past en waar jij ook kan genieten van doorgroeimogelijkheden. Jouw motivatie en professionele groei zijn voor ons de bouwsteen van je carrière.

Bekijk daarom hier onze openstaande vacatures of neem contact op met onze locaties.

Werken vanuit huis of op kantoor

Vind je het heerlijk om thuis te werken? We hebben verschillende thuiswerk vacatures beschikbaar waarbij je de werkzaamheden helemaal, of deels, vanuit huis kunt doen. Je bespaart hiermee de reistijd die je normaal gesproken kwijt bent om naar kantoor te gaan. Zo houd je extra tijd over die je kunt steken in hobby’s of familie en vrienden. Wij zorgen ervoor dat jij een goede thuiswerkplek hebt, waar jij al je werkzaamheden op een prettige manier kunt uitvoeren.

Of ben je liever werkzaam op kantoor met je eigen bureau en collega’s om je heen? We hebben verschillende kantoorfuncties voor je beschikbaar. We zijn gevestigd op verschillende locaties in Nederland, België en Suriname. Een werkplek is nooit ver weg en de reiskosten die je maakt, krijg je uiteraard vergoed. Samen met jouw team van collega’s gaan jullie voor het beste resultaat, zodat klanten tevreden zijn. Je bent een ambassadeur voor het merk waar je voor werkt en jouw ondernemende instelling kunnen we daarbij heel goed gebruiken!

Ook is het mogelijk om hybride te werken. Je werkt dan bijvoorbeeld 1 dag op kantoor en voert daarbij werkzaamheden uit die je samen met je collega’s kunt doen. De rest van de dagen kun je vanuit huis aan de slag. Zo behoud je toch de connectie met je collega’s en heb je de vrijheid van thuiswerken tot je beschikking.

Nederlandstalige en Franstalige vacatures

Wanneer je voor Teleperformance België werkzaam bent of in de grensstreken, kan het ook interessant zijn om op Franstalige vacatures te solliciteren. Zo vind je verschillende beroepen waarbij je meertalig moet zijn om goed je werk te kunnen doen. We hebben verschillende klanten die ook in Belgisch Wallonië actief zijn, waarbij ook een Franstalige klantenservice verleend moet worden. Ben jij de Franse taal machtig en zoek je een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct op één van de beschikbare functies.

Teleperformance Antwerpen lobby vacatures Antwerpen

Waarom werken bij Teleperformance?

Een job in een internationale omgeving zorgt ervoor dat je in aanraking komt met verschillende culturen en talen. Daarnaast bestaat ons klantenbestand uit heel wat grote spelers, zoals Mediamarkt, bol.com en Samsung. Bovendien kan je via de door ons betaalde opleidingen je kennis verhogen en bijschaven. Jouw groei is voor ons immers een meerwaarde. Tot slot zorgen we voor uitstekende arbeidsvoorwaarden en kom je terecht in een gezellig team.

tp_agent_suriname_017

Werken in het buitenland

Heb je de behoefte om te gaan werken in het buitenland? We hebben bijvoorbeeld verschillende vacatures in Nederland open staan. Zoek je het verder van huis? Ga dan aan de slag in Paramaribo! We hebben in Suriname een eigen contactcenter waar verschillende vacatures beschikbaar zijn. We werken daar met Nederlandse tijden, dus dat betekent dat je vroeg op moet staan. Een voordeel is dat je al vroeg op de dag klaar bent en kunt genieten van het heerlijke weer en leven in Suriname!

Ontdek jouw mogelijkheden

cta