Loopbaan

Simon-dag-van

Een dagje meelopen met ...

Simon! Ik werk nu 2 jaar voor Teleperformance. Mijn dag begint meestal tussen 11u en 12u ’s middags. Van thuis ben ik ongeveer 10 minuutjes onderweg naar onze vestiging in Zwolle. Daar werk ik voor het Wehkamp-project. Nadat ik aankom op kantoor ga ik eerst koffie halen in de eetzaal. Vervolgens maak ik een rondje; het is een gewoonte hier om iedereen vrolijk goedemorgen te wensen en even bij te babbelen. Als laatste berg ik al mijn spullen op in m’n locker. Vervolgens ga ik door naar de projectvloer waar m’n werkdag écht begint.

Het aantal calls kan verschillen per dag, maar op een gemiddelde dag heb ik ongeveer 10/15 calls per uur. Deze variëren van vragen zoals “Hoe maak ik een account aan?” tot het oplossen van problemen met leveringen of terugzendingen. Het grootste deel van de klanten is altijd vriendelijk en erg blij met de hulp die ze krijgen! Halverwege mijn dag heb ik een coachingsgesprek met mijn supervisor waarin we kijken naar mijn cijfers van de afgelopen weken. En daarnaast, het belangrijkste, hoe het met mij persoonlijk gaat. Tot slot bekijken we mijn doelstellingen voor de komende weken en of er nog dingen zijn die niet helemaal duidelijk zijn.

Tijdens mijn pauzes ben ik meestal buiten te vinden met collega’s en praten we over van alles en nog wat, van vragen die we kregen van klanten tot wat er in het nieuws is. Dit gebeurt trouwens ook tijdens het werken als er even geen call is. Voor de rest is het altijd gezellig en weet je nooit wat de dag brengt, maar één ding is zeker: de gezelligheid is nooit ver te zoeken!

Ontwikkelen

Binnen Teleperformance vinden we ontwikkeling van je talenten en van je loopbaan ontzettend belangrijk. De grootste talenten die bij ons werken zijn doorgegroeid vanaf customer service agent en hebben zich binnen ons bedrijf bijgeschoold.

Ontwikkeling zien wij niet alleen op het gebied van kennis, maar juist op het gebied van vaardigheden, houding en zelfreflectie. Onze medewerkers ontwikkelen zichzelf op zowel professioneel- als privévlak. We nemen de ambitie en passie die ze hebben serieus en besteden hier aandacht aan. Hierdoor hebben veel van onze collega’s grote successen behaald.

Lees enkele succesverhalen
tp_sv_yowan_002
jobsite_peopleoftp_016

JUMP!

We geven onze medewerkers graag de kans om door te groeien binnen onze organisatie. Daarom ontwikkelden we een speciaal doorgroeiprogramma: JUMP! Tijdens dit programma wordt een medewerker klaargestoomd voor een nieuwe functie aan de hand van workshops en praktijkbegeleiding.

JUMP! is een leer- en ontwikkelprogramma voor collega’s met ambitie. Met lef. Collega’s met een visie die ownership tonen. Collega’s die in een team de beste resultaten neer willen zetten. En bovenal, collega’s die zich durven te ontwikkelen.

Zij waagden de JUMP!
Wij werken o.a. voor:
logo_mediamarkt
logo_klarna
logo_bolcom
logo_lenovo
logo_grohe
logo_wehkamp

MyTP Learning

We willen onze medewerkers graag de mogelijkheid geven om zich te blijven ontwikkelen. Daarom hebben we een leerplatform waarin elke medewerker e-learnings en workshops kan volgen. Dit ondersteunt hen bij hun dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling.

Iedere collega kan vrij kiezen welke modules op dat moment bij hem/haar passen. Onderwerpen als omgaan met kritiek, feedback geven aan collega’s, timemanagement en zelfreflectie kunnen aan bod komen. Het leerplatform MyTP is voor iedereen op maat gemaakt.

jobsite_peopleoftp_040
lauraOT_Tekengebied 1

Een vast contract

Bij Teleperformance staan onze collega’s centraal. Daarom maken we er telkens een feestje van als iemand een vast contract krijgt! Hierbij hoort een heerlijke chocoladereep, een button, eeuwige roem en (als je geluk of pech hebt) een hoop confetti! Elke maand weer maken we collega’s blij met een vast contract en nemen we hen permanent op in onze TP Family.

Bekijk onze Facebook-posts