Loopbaan

Bij Teleperformance wacht een mooie toekomst op jou! Met grenzeloze mogelijkheden voor groei, innovatie en persoonlijke ontwikkeling, bieden we jou de sleutels tot een buitengewone loopbaan. Samen zullen we de wereld van customer service revolutioneren en successen vieren die verder reiken dan je ooit had durven dromen!

Ontwikkelen

Binnen Teleperformance vinden we ontwikkeling van je talenten en van je loopbaan ontzettend belangrijk. De grootste talenten die bij ons werken zijn doorgegroeid vanaf customer service agent en hebben zich binnen ons bedrijf bijgeschoold.

Ontwikkeling zien wij niet alleen op het gebied van kennis, maar juist op het gebied van vaardigheden, houding en zelfreflectie. Onze medewerkers ontwikkelen zichzelf op zowel professioneel- als privévlak. We nemen de ambitie en passie die ze hebben serieus en besteden hier aandacht aan. Hierdoor hebben veel van onze collega’s grote successen behaald.

tp_sv_yowan_002
Wij werken o.a. voor:

MyTP Learning

We willen onze medewerkers graag de mogelijkheid geven om zich te blijven ontwikkelen. Daarom hebben we een leerplatform waarin elke medewerker e-learnings en workshops kan volgen. Dit ondersteunt hen bij hun dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling.

Iedere collega kan vrij kiezen welke modules op dat moment bij hem/haar passen. Onderwerpen als omgaan met kritiek, feedback geven aan collega’s, timemanagement en zelfreflectie kunnen aan bod komen. Het leerplatform MyTP is voor iedereen op maat gemaakt.

jobsite_peopleoftp_040
lauraOT_Tekengebied 1

Een vast contract

Bij Teleperformance geloven we in jou vanaf het allereerste moment! Met trots bieden we een vast contract vanaf dag één aan. Dat betekent stabiliteit, groeikansen en een thuis waar je je talenten volledig kunt ontplooien. Sluit je aan bij ons team en bouw samen met ons aan een bruisende toekomst! ????