Franstalige vacatures

Vive La France! Word jij gelukkig van de Franse taal en ben jij op zoek naar Franstalige vacatures? Bij Teleperformance kun je kiezen uit een grote hoeveelheid uitdagende, Franstalige jobs. Via deze pagina informeren we je graag over de mogelijkheden die onze Franstalige jobs voor jou bieden. Lire la Suite!

Vrouw - Tablet

Parlez vous Français?

Wil jij in aanmerking komen voor een Franstalige baan? Dan is het belangrijk dat je goed Frans (lees: vloeiend) spreekt. In veel van onze vacatures staat het helpen van klanten met een vraag of probleem centraal. Onze Franstalige klanten moeten in hun eigen taal geholpen worden en daarom stellen wij het vloeiend spreken van de Franse taal als eis.

Bij Teleperformance werk je voor Belgische bedrijven die ook in het buitenland gevestigd zijn. Onze opdrachtgevers, zoals bol.com, timmeren flink aan de weg in het buitenland. Zo ook in Frankrijk of in Wallonië. Deze opdrachtgevers zien een stijging van het aantal Franse klanten en we hebben vous nodig om hen te woord te staan.

Teleperformance België

Ook Teleperformance groeit hard. Nadat in Nederland vijf kantoren zijn geopend, opende de eerste vestiging in Antwerpen haar deuren. We zijn echt een internationale organisatie, dus. Het is dus ook mogelijk om vanuit België voor Teleperformance te werken. Op deze locatie zijn we erg trots, want deze locatie is het startschot van ons nieuwe avontuur in België. Het hypermoderne kantoor geeft het woord ‘ergonomisch’ een nieuwe dimensie. De werkplekken, tafels en stoelen zijn volledig naar wens in te stellen en er wordt gewerkt met dubbele schermen. Lees meer over onze vestiging en vacatures in Antwerpen.

 

franstalige vacatures antwerpen

Op kantoor of vanuit huis, jij bepaalt

Bij Teleperformance België werk je voor grote bedrijven zoals IKEA, Proximus, Samsung en Bol.com. Het is dus niet nodig om voor je werk naar Frankrijk of Wallonië af te reizen. Sterker nog, je kan onze Franse vacatures gewoon invullen vanuit jouw eigen Maison. De enige benodigdheden voor thuiswerken zijn een goedwerkende computer, snel internet, een headset waarmee je klanten te woord kan staan en een afgesloten kamer. Daarnaast kan het voorkomen dat je met vertrouwelijke gegevens werkt en dan is het belangrijk dat je hier discreet mee omgaat.

Teleperformance heeft ook de beschikking over een aantal kantoren in Nederland en één kantoor in Antwerpen. Werk je graag samen met jouw collega’s? Dan kun je ook op één van onze locaties voor onze opdrachtgevers aan de slag. Liberté staat bij ons hoog in het vaandel.

tp-office

Experts in prettige gesprekken

Teleperformance is al meerdere decennia wereldleider op het gebied van customer service. Onze service gaat verder dan alleen vragen van (Franstalige) klanten beantwoorden. Wij zijn namelijk experts in prettige gesprekken. Je beantwoordt vragen maar we laten de klanten ook met een positief gevoel achter. Wanneer de klant de meerwaarde van Teleperformance voelt, is onze missie geslaagd. En daar hebben we jou bij nodig!

Ben jij communicatief sterk? Heb jij veel empatisch vermogen? Functioneer jij goed zelfstandig en in teamverband? Rejoignez notre Équipe!

Herken jij jezelf?

Voor onze nieuwe vacatures zijn wij onder meer op zoek naar een Franstalige klantenservice medewerker. Een zogenoemde customer service medewerker moet volgens Teleperformance aan een aantal eisen voldoen om de klant zo gericht mogelijk te helpen. Drie van deze onderscheidende factoren worden hieronder beschreven. Pas jij in het profiel?

GMT_Icons_vector_October_2021-87

Communicatiester

Ben jij een ster in communiceren? Ben je zowel digitaal als sprekend communicatief vaardig? Dan ben jij de rijzende ster die Teleperformance versterkt. Naast de Nederlandse taal ben jij ook Franstalig bovengemiddeld geschoold. Als medewerker van Teleperformance ben jij verantwoordelijk voor het eerste aanspreekpunt van de klant. Jij helpt graag mensen en denkt nooit in problemen, enkel in oplossingen.

GMT_Icons_vector_October_2021-77

Flexibel

Werken bij Teleperformance is werken in een flexibele omgeving. We geven je veel vrijheid zodat jij je kan ontwikkelen op de punten die jij belangrijk vindt. Flexibiliteit betekent ook dat je goed omgaat met weerstand. Je helpt veel klanten die een probleem ervaren waardoor zij niet altijd tevreden zijn. Het is aan jou om deze weerstand om te zetten in tevredenheid.

GMT_Icons_vector_October_2021-09

Ondernemend

Met jouw assertieve houding grijp jij elke kans aan om beter te worden. Een afwachtende houding is jou vreemd. In plaats daarvan ben jij ondernemend en ga jij voorop in de strijd. Samen met jouw team vang jij elke werkdag aan om het beste resultaat te bereiken.

Training en opleidingen

Wanneer je start bij Teleperformance kom je in de groep ‘new hires’ terecht. Dit is een groep met ambitieuze collega’s die de eerste stappen binnen Teleperformance gaan zetten. Om onze medewerkers zo goed mogelijk voor te bereiden op het werk dat zij gaan uitvoeren, krijgen zij een betaalde vijfdaagse opleiding. Na deze training ben je bij Teleperformance nog niet uitgeleerd. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze gewaardeerde medewerkers. Daarom biedt Teleperformance veel interne trainingen met educatieve hulpmiddelen aan om nog meer kennis op te doen over het vakgebied dat je uitoefent. Ook krijg je gedetailleerde uitleg over de beschikbare systemen.

bijeenkomst-teleperformance

Werken met de Franse taal

Heb jij altijd al willen werken met de taal van de liefde? Ben je de taal al machtig maar wil jij altijd verbeteren? Teleperformance geeft je deze kans, want al doende leert men. Door de vele klantgesprekken die je gaat voeren nader je jouw Franse woordenschat tot perfectie. Voor verschillende werkgevers spreek je gedurende de dag vele Franstalige mensen waardoor jij écht werkt met La langue Française.

Onze vacatures

tp_agent_gptw_004

Join the TP Family!

Bij Teleperformance vinden we het teamgevoel erg belangrijk. Of je nou thuis werkt of op één van onze hypermoderne kantoren; het teamgevoel staat voorop. Samen met jouw collega’s vorm jij een onverslaanbaar team dat als doelstelling heeft om elke vraag nauwkeurig op te lossen en elk gesprek een goede indruk achter laat. Om dit teamgevoel te versterken worden er vanuit Teleperformance leuke uitjes en borrels georganiseerd om ons werk te vieren. Onze deur staat altijd voor jou open. Hier lees je meer over Teleperformance. Zet de vacature alert aan en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures.

Solliciteer direct

Ben jij de ideale kandidaat voor deze Franse vacatures? Werk jij graag met de Franse taal en krijg jij een boost van mensen helpen? Twijfel niet en solliciteer direct. Wie weet ontvangen we jou dan op korte termijn met open armen binnen de #TP Family. A bientôt!

Solliciteer-direct