Klantenservice vacatures

Zoek je leuke klantenservice vacatures? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker bij Teleperformance! In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Je lost problemen op, beantwoordt vragen, kijkt bestellingen na en handelt klachten netjes af. Dit kan natuurlijk via de telefoon, maar onze opdrachtgevers bieden hun diensten ook aan via chat en social media. Zou jij wel willen werken als één van onze klantenservice medewerkers? Bekijk dan snel onze nieuwste jobs en solliciteer direct!

Omnichannel werkwijze

De tijd dat een klantenservice nog alleen via mail contact had met klanten, ligt al een gehele tijd achter ons. In een tijd waar communicatiemiddelen uit de grond blijven komen, ligt er voor een callcenter medewerker een belangrijke rol weggelegd om altijd up-to-date en bereikbaar te blijven. Teleperformance hanteert een omnichannel werkwijze. Met deze omnichannel werkwijze staan wij klanten van opdrachtgevers te woord met verschillende communicatiemiddelen. Binnenkomende e-mails afhandelen, telefonisch klanten te woord staan en reageren op social media behoren allemaal tot onze omnichannel werkwijze.

klantenservice vacatures

Telefoon

Bij onze opdrachtgevers komen vragen en klachten via verschillende kanalen binnen. Als klantenservice medewerker neem jij de telefoon op voor onze opdrachtgevers. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de klant zich welkom en gehoord voelt. De klant begrijpen, de klant helpen en klachten registreren horen allemaal bij de taken van een klantenservice medewerker.

E-mails

Naast de telefoon zijn e mails een uiterst belangrijk kanaal voor een klantenservice medewerker. Veel klanten vinden het prettig om hun vragen of klachten via de mail te sturen. Onze klantenservice medewerkers houden dus dagelijks de mailboxen in de gaten zodat deze meteen beantwoord kunnen worden wanneer dat nodig is.

Social media

Ook het reageren via social media behoort tot onze omnichannel werkwijze. Als klantenservice medewerker kun je dus ook toegang krijgen tot de social media accounts van onze opdrachtgevers. Hier stromen de vragen en klachten ook binnen. Al deze verschillende kanalen maken werken als klantenservice medewerker een leuke afwisselende baan.

De ideale competenties

Ondanks dat iedere opdrachtgever met een eigen wensenlijst werkt, zijn er drie overeenkomsten die iedere klantenservice medewerker moet bezitten. Kun jij deze drie overeenkomsten allemaal afvinken? Dan is deze nieuwe uitdaging echt iets voor jou.

nieuwste vacatures
GMT_Icons_vector_October_2021-87

Klantvriendelijk

De eerste overeenkomst spreekt voor zich. Je stelt je in gesprek met een klant te allen tijde klantvriendelijk op. Een klant klopt bij jou aan vanwege een probleem of klacht. Het is dan aan jou om dit negatieve gevoel om te zetten in een positief gevoel richting het vertegenwoordigde merk. Communicatief vaardig.

GMT_Icons_vector_October_2021-12

Proactief werken

Jij kunt in hele korte tijd inspelen op de situatie van een klant. Hoor jij spelende kinderen op de achtergrond? Dan weet je daar op in te spelen door het gesprek een luchtige toon mee te geven. Zo haal je de eerste kou al vakkundig uit de lucht. Je hebt een proactieve houding en beïnvloedt anderen op een positieve manier. Jij bent dé ideale callcenter medewerker.

GMT_Icons_vector_October_2021-39

Denkt in oplossingen

Wanneer een klant vragen heeft over een product of dienst, doe je er alles aan om de klant via chat, e-mail of telefoon zo goed mogelijk te helpen. Je denkt mee en verplaatst je in de klant om erachter te komen wat het probleem is en waar de oplossing ligt. Jij denkt dan ook niet in problemen, maar enkel in oplossingen.

Werken voor top opdrachtgevers

Werken als klantenservice medewerker voor IKEA, bol.com, Ziggo, Samsung en Wehkamp. Zo maar wat opdrachtgevers van Teleperformance. En hoe tof zou het zijn wanneer jij hét aanspreekpunt van één van deze grote opdrachtgevers bent? Naast dat je ervaring op doet in een grote organisatie staat het ook goed op jouw CV.

klantenservice medewerker

Onze populairste afdelingen

Duizenden callcenter medewerkers, honderden staff-professionals. Teleperformance is een grote organisatie met een veelvoud aan verschillende afdelingen. Van de (zakelijke) klantenservice tot commercie en van webcare tot tech support. Teleperformance is zeer divers.

Klantenservice vacatures

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Met een flinke dosis empatisch vermogen sta jij onze klanten te woord. Je beantwoordt uiteenlopende vragen en geeft persoonlijke begeleiding aan de klant met een professionele maar persoonlijke benadering richting een oplossing. Dit doe je via verschillende media. Onze opdrachtgevers krijgen elke dag verschillende vragen binnen en deze worden opgelost via e mail maar ook telefonisch en via social media. Jij bent daarom communicatief sterk en denkt altijd in oplossingen. Is mensen helpen jou op het lijf geschreven? Bekijk dan onze nieuwste vacatures!

Commerciële vacatures

Ben jij commercieel ingesteld? Een verkoper in hart en nieren? Teleperformance heeft verschillende commerciële vacatures beschikbaar voor grote opdrachtgevers. Met jouw natuurlijke overtuigingskracht weet je mensen echt te raken. Voorkom de gladde praatjes, die zijn niet nodig. Jouw authentieke en gebalanceerde verhaal zorgt ervoor dat de klant inziet welke meerwaarden jouw producten of diensten met zich meebrengen. Nog niet zo ervaren in de commerciële branche, maar wil je dit opdoen? Via onze specifieke opleiding leer jij alle fijne kneepjes van het vak.

Webcare vacatures

Is social media helemaal jouw ding? Ben jij op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen binnen de online wereld? Steeds meer bedrijven stappen over naar communicatie via social media om via deze weg klanten te woord te staan. Bij Teleperformance kun je de webcare verzorgen voor grote opdrachtgevers via Instagram, Facebook en Twitter.

Tech support

De techniek staat nooit stil. De techniek van gisteren is vandaag alweer achterhaald. Daar horen complexe vragen over specifieke technische vraagstukken bij. Teleperformance heeft daarom een tech support afdeling in het leven geroepen. Als tech support klantenservice medewerker help je klanten met uiteenlopende technische vraagstukken. Je hoeft echt geen geek te zijn voor deze toffe functie. Bovengemiddelde interesse in de technische sector zien wij wel als een pluspunt.

Hard werken wordt beloond

Bij Teleperformance waarderen we al onze medewerkers. We stellen goede arbeidsvoorwaarden op en met ons gezondheidsprogramma TP Fit schenken we aandacht aan jouw welzijn. Hard werken wordt beloond bij Teleperformance. Ontdek alle voordelen en sluit je vandaag nog aan bij #TP Family.

opleiding

Goede arbeidsvoorwaarden

Geen opleiding maar wel op zoek naar een vaste baan? Bij Teleperformance hechten we veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Als medewerker klantenservice krijg je bijvoorbeeld een marktconform salaris, een volledig betaalde training, korting op verschillende devices, veel doorgroeimogelijkheden en een enorm hecht team. Iets voor jou? Solliciteer vandaag nog op onze nieuwste jobs.

WeCare

Het welzijn van medewerkers staat voor Teleperformance altijd op één. We vinden het dan ook belangrijk om voor onze medewerkers te zorgen. Hiervoor zetten we ons gezondheidsprogramma TP Fit in en een team van deskundigen die klaar zitten met een luisterend oor. Daarnaast vinden we het bij Teleperformance belangrijk om te zorgen voor de wereld. Daarom organiseren we mooie evenementen om een bijdrage te leveren aan het goede doel en ons sterk maken voor het milieu.

klantcontact

Werken bij Teleperformance

Werken bij Teleperformance is werken in een gezellig team vol met enthousiaste collega’s. We motiveren elkaar om prachtige resultaten neer te zetten. Je krijgt bij Teleperformance direct een contract zonder dat je op voorhand hoeft te werken voor een uitzendorganisatie. Wij waarderen onze medewerkers en laten dit graag zien. Als medewerker van Teleperformance profiteer je dan ook van allerlei aantrekkelijke acties en kortingen, exclusief voor onze collega’s.

Sta jij ’s morgens stralend naast je best of excelleer jij uitstekend in de avond? Bij Teleperformance werkt een klantenservice medewerker in een ploegendienst waarbij jij de voorkeur kan uitspreken naar een dagdeel. Liever de variatie opzoeken en vroege en late diensten afwisselen? Dat kan ook! Daarnaast hebben we zowel fulltime als parttime vacatures, waardoor jouw nieuwe baan goed te combineren is met jouw gezin, opleiding of andere werkzaamheden.

Wil jij werken bij een klantenservice? Solliciteer snel!

Pas jij helemaal binnen het profiel van een communicatief sterke callcenter medewerker die uitsluitend in oplossingen denkt? Wil jij fungeren als hét aanspreekpunt van grote opdrachtgevers en ben je klaar voor de arbeidsmarkt?? Solliciteer dan direct op één van onze nieuwe vacatures en sluit op korte termijn aan bij onze #TP Family.