#WeCare

Iedereen maakt wel eens iets mee in zijn of haar leven wat (veel) invloed heeft op je mentale of fysieke gesteldheid. Of dit nu op werk is, in de privésfeer of te maken heeft met je lichamelijke gezondheid. We vinden het belangrijk om je als werkgever ook in die situaties te ondersteunen. Want we zorgen graag voor al onze collega’s binnen de TP Family. We hebben daarom een team met specialisten die jou op verschillende vlakken hulp kan bieden.

bmw-03

Hospitalisatieverzekering

We zetten proactief in op gezondheid door middel van ons TP Care Programma en onze inzet op ergonomie, maar soms is het niet anders en word je toch gehospitaliseerd. Op dat moment wil Teleperformance je ontzorgen en hebben we een hospitalisatieverzekering voor jou voorzien. Je kan vrijwillig ook je gezinsleden aansluiten.

Vertrouwenspersoon

Binnen Teleperformance zijn er medewerkers die naast hun dagelijkse werkzaamheden ook als vertrouwenspersoon optreden. Zij vormen een aanspreekpunt voor alle collega’s, van persoonlijke problemen die invloed hebben op het werk tot problemen die ontstaan zijn op de werkvloer. Uiteraard heeft de vertrouwenspersoon een geheimhoudingsplicht.

De vertrouwenspersonen hebben een belangrijke taak in de organisatie. Zij zijn er om een veilig en vertrouwelijk gesprek mee te voeren indien je ergens mee zit dat je (nog) niet wilt bespreken met iemand anders, zoals je leidinggevende of de HR advisor. Daarom kijken we goed naar de kwaliteiten en motivatie van de vertrouwenspersonen. Dit is voor hen immers een taak die ze naast hun gewone werk opnemen. Deze medewerkers voelen zich geroepen om collega’s te steunen door een luisterend oor te bieden en advies te geven als dat gevraagd wordt.

bmw_Tekengebied 1

TP Benefits

Het voordeel van werken voor mooie merken is ook het profiteren van mooie kortingen. Teleperformance heeft voor alle medewerkers spetterende acties en aanbiedingen lopen. Kortingen op (merk)kleding, attractieparken, saunabezoeken, elektronica en nog meer.

wefie_Tekengebied 1

Citizen of the Planet

Citizen of the Planet is een wereldwijd initiatief van Teleperformance dat zich richt op het waarborgen van een milieuvriendelijke en verantwoorde werkwijze binnen ons bedrijf.

We gebruiken bijvoorbeeld geen papier op de werkvloer, geven herbruikbare koffiebekers en scheiden al het afval. Ook worden er diverse awareness campagnes georganiseerd zoals bijvoorbeeld Earth Day. Op deze dag gaat bij alle bedrijfspanden van Teleperformance letterlijk een paar uur het licht uit.

Vind jouw nieuwe baan bij TP!

20km
10km 20km 50km 100km
Functietype
Taal
Afdeling