WeCare

Bij Teleperformance vinden we het belangrijk om te zorgen. Enerzijds zorgen voor onze medewerkers via onze TP Fit en TP Care programma’s.

Anderzijds zorgen we voor de wereld door regelmatig evenementen te organiseren om een bijdrage te leveren aan het goede doel en ons in te zetten voor het milieu.

TP Fit

Het TP Fit-programma is er voor alle collega’s die zorg willen dragen voor hun gezondheid. We bieden workshops aan met verschillende interessante thema’s, je kan gratis digitale sportlessen volgen en elke week zijn er ontspannende inspiratiesessies. We zorgen ook voor vers fruit op de werkvloer. Stoppen met roken, ook daar zorgen we voor ondersteuning.

TP-Fit

TP Care

We zetten proactief in op gezondheid door middel van ons TP Fit Programma en onze inzet op ergonomie, maar soms is het niet anders en word je toch gehospitaliseerd. Op dat moment wil Teleperformance je ontzorgen en hebben we een hospitalisatieverzekering voor jou voorzien. Je kan vrijwillig ook je gezinsleden aansluiten.

bmw-03

Hospitalisatieverzekering

We zetten proactief in op gezondheid door middel van ons TP Fit Programma en onze inzet op ergonomie, maar soms is het niet anders en word je toch gehospitaliseerd. Op dat moment wil Teleperformance je ontzorgen en hebben we een hospitalisatieverzekering voor jou voorzien. Je kan vrijwillig ook je gezinsleden aansluiten.

Vertrouwenspersoon

Binnen Teleperformance zijn er medewerkers die naast hun dagelijkse werkzaamheden ook als vertrouwenspersoon optreden. Zij vormen een aanspreekpunt voor alle collega’s, van persoonlijke problemen die invloed hebben op het werk tot problemen die ontstaan zijn op de werkvloer. Uiteraard heeft de vertrouwenspersoon een geheimhoudingsplicht.

De vertrouwenspersonen hebben een belangrijke taak in de organisatie. Zij zijn er om een veilig en vertrouwelijk gesprek mee te voeren indien je ergens mee zit dat je (nog) niet wilt bespreken met iemand anders, zoals je leidinggevende of de HR advisor. Daarom kijken we goed naar de kwaliteiten en motivatie van de vertrouwenspersonen. Dit is voor hen immers een taak die ze naast hun gewone werk opnemen. Deze medewerkers voelen zich geroepen om collega’s te steunen door een luisterend oor te bieden en advies te geven als dat gevraagd wordt.

bmw_Tekengebied 1

TP Discount

Het voordeel van werken voor mooie merken is ook het profiteren van mooie kortingen. Teleperformance heeft voor alle medewerkers spetterende acties en aanbiedingen lopen. Kortingen op (merk)kleding, attractieparken, saunabezoeken, elektronica en nog meer.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Citizen of the World

Citizen of the World is een wereldwijd initiatief van Teleperformance dat zich richt op de meest kwetsbare mensen. De veelzijdige inzet van het programma varieert van financiering en sponsoring tot het voorzien in onder andere medische behoeften, kleding, voedsel en computers.

We doneren bijvoorbeeld aan de voedselbank of organiseren awareness campagnes en inzamelacties voor kleding of knuffels. Daarnaast organiseren en sponsoren we diverse evenementen ten behoeve van onder andere KiKa, het Ouderenfonds, Pink Ribbon, Tour de ALS en de Ropa Run.

TPBAKE_Tekengebied 1
wefie_Tekengebied 1

Citizen of the Planet

Citizen of the Planet is een wereldwijd initiatief van Teleperformance dat zich richt op het waarborgen van een milieuvriendelijke en verantwoorde werkwijze binnen ons bedrijf.

We gebruiken bijvoorbeeld geen papier op de werkvloer, geven herbruikbare koffiebekers en scheiden al het afval. Ook worden er diverse awareness campagnes georganiseerd zoals bijvoorbeeld Earth Day. Op deze dag gaat bij alle bedrijfspanden van Teleperformance letterlijk een paar uur het licht uit.

each interaction matters

Match jouw wensen met ons aanbod

20km
10km 20km 50km 100km
Functietype
Taal
Afdeling