Fulltime Job

Ben jij op zoek naar fulltime vacatures? Wil jij aan de slag met een (tijdelijke) fulltime baan? Teleperformance biedt de nieuwste vacatures voor mooie, grote opdrachtgevers zoals Bol.com, Wehkamp en Vodafone/Ziggo. Bekijk onze verschillende vacatures en lees alles over onze fulltime vacatures.

Vind jouw ideale voltijdse baan

Ben jij klaar voor een voltijds baan en werk je graag voor een mooie werkgever? Vind jouw ideale voltijd baan bij Teleperformance. Wij hebben verschillende fulltime customer service vacatures beschikbaar. Je bent dan het eerste aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgevers. Met een portie empatisch vermogen en enthousiasme zoek jij samen met de klant naar een passende oplossing.

Past de functie van customer service specialist niet helemaal bij jou, maar excelleer je wel in andere branches? Bekijk ons ruime aanbod aan fulltime banen en kies de functie die jou op het lijf geschreven is.

fulltime job
fulltime job uren

Hoeveel uur is een fulltime job

Hoewel de definitie van een fulltime werkweek per branche en land verschillend is, hanteren wij bij Teleperformance een vast aantal uren. Als voltijdse werknemer van Teleperformance heb je een werkweek van 36 tot 40 uur per week. Deze 36 tot 40 uur worden verspreid over vijf dagen per week. Ben jij klaar met studeren, heb je een tussenjaar of ben je toe aan een nieuwe, leuke uitdaging? Bekijk onze fulltime vacatures en kies de nieuwe baan die bij jou past.

Werken in jouw omgeving

Teleperformance is 40 jaar geleden opgericht in Frankrijk en is sindsdien uitgegroeid tot een leidende speler in customer service. Met aanwezigheid in meer dan 80 landen, is Teleperformance een wereldwijd opererende organisatie. In Nederland hebben we verschillende locaties geopend die verspreid zijn over verschillende provincies, zodat je altijd een kantoor bij jou in de buurt hebt.

carrièremogelijkheden

Teleperformance Antwerpen

Teleperformance is een wereldwijd opererend bedrijf dat actief is in meer dan 80 landen. Ook in Antwerpen heeft Teleperformance een eigen kantoor. Ons kantoor in Antwerpen bevindt zich op een centrale locatie en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We bieden verschillende callcenter- en klantenservice-oplossingen aan voor diverse klanten en sectoren, waaronder AXA Bank en Proximus.

Bij Teleperformance in Antwerpen hechten we veel waarde aan een prettige werkomgeving. Daarom hebben we een moderne en ruime werkomgeving gecreëerd met een goede sfeer en een collegiale teamgeest. We zorgen voor goede begeleiding en bieden opleidingen aan, zodat je de benodigde vaardigheden kunt ontwikkelen om je werk goed uit te voeren.

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan of thuiswerk naast je studie of naar een nieuwe uitdaging in je carrière, bij Teleperformance in Antwerpen vind je de juiste mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je vaardigheden te verbeteren. Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog.

voltijds

Werken vanuit huis

Werk jij liever in jouw eigen omgeving? Ook dat kan bij Teleperformance. Onze nieuwe vacatures zijn goed vanuit huis te doen. In veel functies bij Teleperformance werk je met persoonsgegevens. Je dient daarom wel de beschikking te hebben over een afgesloten ruimte, waar je in alle rust kan werken. Om jouw werkomgeving zo optimaal mogelijk te maken, ontvang je van Teleperformance alle benodigde hardware, zoals een laptop en headset.

Wat bieden we jou nog meer?

Wist je dat werken bij Teleperformance vele voordelen kent? Je sluit je aan bij een hecht team en gaat samen voor grote successen. Dat teamgevoel blijft je nog lang bij. Daarnaast ontvang je vele kortingen, kun je gebruik maken van ons TP Fit-programma en zetten we ons in voor jouw mentale en fysieke gezondheid. Meer informatie over wat Teleperformance jou kan bieden vind je in de volgende alinea’s.

TP Benefits

Als je bij TP werkt, profiteer je ook nog eens van diverse kortingen op verschillende producten en diensten. We willen onze werknemers graag wat extra’s geven, daarom zijn we gaan samenwerken met Benefits at Work. Een platform dat bij een heleboel merken speciaal voor onze medewerkers mooie kortingen regelt. Van fashion tot elektronica en van lekkere restaurants tot korting op cadeaubonnen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Samsung, Zalando, bol.com, Adidas, CenterParcs, ICI PARIS XL en nog véél meer.

TP Care

Bij Teleperformance staat het welzijn van onze werknemers voorop. Er kunnen altijd dingen gebeuren die invloed hebben op jouw mentale of fysieke gesteldheid. Daarom hebben we een team met specialisten die jou hulp kunnen bieden. We z0rgen graag voor iedereen binnen onze #TP Family.

TP Fit

Hecht jij veel waarde aan jouw gezondheid? Dan is ons TP Fit-programma echt wat voor jou. Tijdens dat programma bieden we verschillende workshops aan met telkens een ander thema. Van stoppen met roken tot meer bewegen. Het komt allemaal voorbij op onze kalender.

TP Fun

Bij een leuke baan horen ook leuke activiteiten. De boog kan niet altijd gespannen staan er daarom is er bij Teleperformance ook ruimte voor ontspanning samen met jouw gewaardeerde collega’s. We hechten veel waarde aan onze teambuilding en dat laten we graag in de praktijk zien. Bingo’s, barbecues en feesten. Het wordt allemaal georganiseerd door ons TP Fun-team.

Keuze uit diverse functies

Ben jij geboren met een geweldig technisch inzicht of ben jij een ster in de managen? Zoek jij een fulltime baan als customer service medewerker of ga je aan de slag op een andere afdeling? Bij Teleperformance vind je tussen ons actuele aanbod een veelvoud aan verschillende vacatures voor grote werkgevers. Staat jouw ideale fulltime vacature tussen ons aanbod? Stuur jouw CV en motivatie op en sluit je snel aan bij onze #TP Family.

vrijwillige basis

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij fulltime beschikbaar en pak jij deze nieuwe uitdaging met beide handen aan? Doe relevante werkervaring op, ontvang een goed loon en ga voor jouw ideale baan bij Teleperformance! Solliciteer direct en sluit je aan bij onze #TP Family. Samen behalen we mooie resultaten!

Man - laptop + hoofdtelefoon