Vacatures administratief medewerker

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als administratief medewerker? Bij Teleperformance, marktleider op het gebied van customer service, vind je interessante administratieve vacatures die perfect passen bij jouw talenten en ambities. Lees verder om te ontdekken of een baan als administratief medewerker bij Teleperformance iets voor jou is!

Voor wie zijn vacatures administratief medewerker geschikt?

Administratieve vacatures zijn geschikt voor personen die over diverse vaardigheden en eigenschappen beschikken. Een belangrijke eigenschap van een administratief medewerker is nauwkeurigheid, aangezien administratief werk een hoge mate van precisie vereist bij het invoeren, verwerken en bijhouden van gegevens. Daarnaast is een zorgvuldige en precieze werkhouding zeer belangrijk als administratief medwerker.

Organisatorisch vermogen is ook belangrijk om administratieve taken op te lossen. Dit is belangrijk omdat een administratief bediende goed moet kunnen plannen en organiseren om een efficiënte en gestructureerde administratieve verwerking te waarborgen. Daarbij speelt het probleemoplossend vermogen een rol; administratief medewerkers kunnen te maken krijgen met onverwachte situaties of vragen en moeten in staat zijn om snel en effectief problemen op te lossen. Daarnaast zijn er nog vele andere kenmerken die jou de ideale administratief medewerker maken. Meer daarover lees je hieronder.

Vaardigheden van een administratief medewerker

Taalvaardigheid

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk voor een administratieve duizendpoot bij Teleperformance. In een administratieve rol moet je zowel schriftelijk als mondeling communiceren met collega’s, klanten en andere partijen. Daarnaast is het een pré als je ook andere talen spreekt, zoals Frans en Engels.

Communicatief sterk

In administratieve functies ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Een communicatief sterke administratief medewerker is daarom belangrijk. Jouw takenpakket bestaat onder meer uit vragen en problemen op een professionele en vriendelijke manier afhandelen.

Teamplayer

Administratief medewerkers werken vaak in teams en moeten goed kunnen samenwerken met collega’s. Je moet in staat zijn om elkaar te ondersteunen en samen te werken aan gezamenlijke doelen.

Affiniteit met cijfers

In sommige administratieve vacatures, zoals technisch administratief bediende, is affiniteit met cijfers belangrijk. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van financiële gegevens en het opstellen van rapportages.

cta

Wat doet een administratief medewerker?

Een administratief medewerker bij Teleperformance voert diverse administratieve taken uit voor mooie opdrachtgevers en biedt administratieve ondersteuning. Zo ben je als administratief medewerker verantwoordelijk voor de urenregistratie, geef je administratieve opvolging en handel je klachten of vragen van klanten administratief af. De volledige taakomschrijving van een administratief medewerker vind je bij één van onze administratieve vacatures.

Voor welke bedrijven kun je werken?

Eneco, AXA Bank Belgium, Bol.com, Canada Goose, Lenovo en Wehkamp. Zo maar een aantal multinationals waar jij als administratief medewerker voor aan de slag kunt. Naast dat je gigantisch veel leerzame ervaring opdoet bij deze toffe bedrijven, staan deze merken ook perfect op jouw CV. Bekijk ons actuele vacatureoverzicht voor alle opdrachtgevers van Teleperformance en vervul een cruciale rol in één van de uitdagende administratieve vacatures.

Wij werken o.a. voor

Ons moderne kantoor in Antwerpen

Een aantal jaar geleden hebben wij ons moderne kantoor in Antwerpen geopend. Teleperformance Antwerpen bestaat dan nog maar kort, maar de plannen in België zijn groot. Hier hebben we goede mensen en vaste medewerkers voor nodig. Wanneer jouw proefperiode voor beide partijen goed bevalt, kom je in aanmerking voor een vast contract. Dit biedt zekerheid.

opleidingen

Doorgroeimogelijkheden bij Teleperformance

Wist je dat onze CEO jaren geleden begonnen is als klantenservice medewerker? Het tekent de doorgroeimogelijkheden bij Teleperformance. Wij zijn er van overtuigd dat voor al onze gewaardeerde collega’s the sky the limit is. Daar zijn we niet alleen van overtuigd, we helpen je ook een handje om jouw doel te bereiken.

Hoe gaat onze sollicitatieprocedure?

Als je geïnteresseerd bent in een functie als administratief medewerker bij Teleperformance, begint je sollicitatieproces met het invullen van ons online sollicitatieformulier. Na het invullen van het formulier, neem je deel aan een assessment om te bepalen of je geschikt bent voor de functie. Hierbij stelt de recruiter vragen over je motivatie en beschikbaarheid. Bij een match nodigen we je uit voor een persoonlijk sollicitatiegesprek.

Voor alle functies onderzoeken we of de vaardigheden van de kandidaat passen bij de vacature en of er wordt voldaan aan de minimale systeemeisen. Het assessment helpt ons ook om meer te weten te komen over je persoonlijkheid, waardoor de talent acquisition specialist een beter beeld van jou als kandidaat krijgt.

Bij het solliciteren op een staffunctie ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Afhankelijk van de functie vindt er een sollicitatiegesprek plaats, gevolgd door een assessment en een gesprek met je toekomstige manager. Bij een succesvolle sollicitatie bieden we je een arbeidsovereenkomst en extralegale voordelen aan, waarna we je verwelkomen bij Teleperformance met een deeltijd- of voltijdscontract voor bepaalde tijd, met eventueel uitzicht op een contract voor onbepaalde duur.

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij een administratief talent en wil je solliciteren op een administratieve job? Bekijk dan onze vacaturepagina en vind de baan die bij jou past. Wij zijn altijd op zoek naar een administratief bediende. Word onderdeel van #TP Family en werk samen met topwerkgevers in de administratieve sector. Solliciteer vandaag nog en start jouw carrière bij Teleperformance!

cta