Talent Acquisition

Op de afdeling Talent acquisition werken onder andere de corporate recruiters, recruiters en talentsourcers van Teleperformance. Deze gedreven collega’s zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie van de juiste mensen voor de verschillende afdelingen en vacatures. De juiste match zoeken we niet alleen in kandidaten vanuit de wijde wereld, maar hierbij kijken we ook naar onze eigen talent pool binnen Teleperformance. Wie voor een baan bij Teleperformance kiest, kiest immers voor een baan met doorgroeimogelijkheden. De afdeling recruitment ondersteunt ook bij het in kaart brengen van intern talent en ondersteunt bij doorgroei trajecten van interne medewerkers.

Wat zijn de taken van een recruiter?

Een recruiter werft en selecteert personeel en maakt een match tussen de vraag aan personeel vanuit de organisatie en het aanbod van kandidaten op de arbeidsmarkt en de interne organisatie. 

  • Je bent proactief op zoek naar kandidaten die passen bij de vacatures en bedenkt, initieert en evalueert wervingsacties voor de openstaande vacatures. 
  • Je schakelt tussen de kandidaten en de verschillende afdelingen en managers van Teleperformance. 
  • Naast het telefonisch screenen, evalueren van testresultaten van een kandidaat en het voeren van sollicitatie gesprekken, stel je ook vacatureteksten op en denk je mee over wervingsstrategieën op de verschillende doelgroepspecifieke mediakanalen.
ops_Tekengebied 1

Bij wie past een baan als recruiter?

Je wordt niet zomaar een recruiter en belandt niet plots binnen onze afdeling talent acquisition. Je moet goede communicatieve vaardigheden hebben, een open houding en een breed interesseveld hebben. Als recruiter ben je analytisch sterk, je kunt snel verbanden leggen en hebt een echte winnaarsmentaliteit. Je zorgt er voor dat je de juiste persoon op de juiste tijd en plaats werkzaam is, waardoor Teleperformance als organisatie optimaal kan functioneren.

Waarom werken bij Teleperformance?

Teleperformance is een strategische partner van toonaangevende bedrijven wereldwijd. Teleperformance heeft het grootste team aan interactie-experts ter wereld. Wij zijn multicultureel, zeer ervaren en hebben een breed aanbod aan omnichanneloplossingen en technologieën.

Als je bij Teleperformance komt te werken, kom je terecht in een uitdagende job. J Je krijgt de kans om je professioneel te ontwikkelen, waardoor jouw baan altijd interessant blijft.

WhatsApp Image 2020-11-26 at 14.47.56
Delano_zoet

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Jouw mogelijkheden binnen Teleperformance zijn zeer divers. Vanuit een baan als recruiter kan je hogerop klimmen, maar ook in een andere afdeling terechtkomen. Bijvoorbeeld richting Client operations. De echte nomaden kunnen er ook voor kiezen om hun geluk te beproeven bij een Teleperformancekantoor in een ander land.

Ontdek jouw mogelijkheden