Commercieel

Commercieel zijn zit in het DNA van een verkoper. Een goede verkoper heeft overtuigingskracht en is eerlijk over wat een product oplevert voor de gebruiker. Op de commerciële afdeling van Teleperformance werk je voor diverse grote merken. Vaak bellen de klanten jou op en soms benader je ze zelf. Breek jij gemakkelijk het ijs? Bekijk dan snel onze vacatures voor commerciële functies!

Wat zijn de taken van een commercieel verkoper?

De commerciële functies bij Teleperformance zijn over het algemeen inbound. Dat betekent dat klanten jou bellen, mailen of op een andere manier contact zoeken. Bij sommige projecten nemen we zelf contact op met eindgebruikers (outbound), bijvoorbeeld om te checken of de klant tevreden is met het product of dat ze misschien aanvullende diensten willen afnemen. Naast verkoopwerkzaamheden geef je soms ook productadvies of verzorg je administratieve taken.

Teleperformance vertegenwoordigt diverse bekende merken, waaronder Tele2 en Caiway. Je bent het aanspreekpunt namens deze merken, bijvoorbeeld wanneer klanten aanvullende service willen of een vraag hebben voordat ze tot een aankoop overgaan. Het contact met de klant is in sommige gevallen ook per e-mail, chat en soms zelfs via sociale media: omnichannel communication, noemen we dat.

Bekijk vacatures
tp_agent_gptw_010
jobsite_peopleoftp_026

Voor wie is deze baan geschikt?

Voor deze functie heb je geen ervaring nodig. Wat wel van pas komt, is inlevingsvermogen en de kracht om iemand te overtuigen. Goede communicatieskills zijn dus belangrijk, maar je hoeft echt geen gladde praatjes te verkopen, integendeel. Het is vooral belangrijk dat je een eerlijk en gebalanceerd verhaal kan vertellen. Een verkoper weet goed aan te geven wat een product of dienst oplevert voor de gebruiker. Dankzij jouw positieve instelling en prettige omgang creëer jij keer op keer een win-winsituatie.

Training voor commercieel medewerkers

Bij Teleperformance krijg je een uitgebreide training, bijvoorbeeld over verkooptechnieken en de beste manier om klanten te woord te staan. Wij maken van jou een doorgewinterde verkoper! Zelfs aan je telefoonstem kunnen we sleutelen.

Werken bij Teleperformance is uitdagend. Ik kreeg de kans om door te groeien en nu doe ik het werk dat mij het beste ligt en het meeste voldoening geeft.
Roy Timmermans System Engineer

Waarom werken bij Teleperformance?

Bij Teleperformance werk je in een team van gezellige en enthousiaste collega’s. Je motiveert elkaar om goede resultaten te behalen. Bij ons krijg je direct een vaste arbeidsovereenkomst en werk je dus niet eerst via een uitzendorganisatie. Wij hechten waarde aan onze medewerkers. Verder profiteer je in je vrije tijd van uiteenlopende acties en kortingen, exclusief voor onze personeelsleden.

De perfecte balans

Ben jij ’s morgens vroeg op je best? Of ben je meer een avondmens? Bij Teleperformance werken we in ploegendiensten en kan je aangeven wanneer je het liefste aan de slag gaat. Vroege en late shifts afwisselen kan natuurlijk ook. Verder hebben we zowel fulltime als parttime vacatures, waardoor je je baan uitstekend kan combineren met je gezin, een studie of andere werkzaamheden. Wij zijn heel flexibel!

Over ons
jobsite_peopleoftp_054

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden?

Bij Teleperformance krijg je veel ruimte (en door ons betaalde trainingen) om jezelf te ontwikkelen. Met de ervaring die je opdoet bij onze commerciële afdeling, kun je bijvoorbeeld ook bij de afdeling technische ondersteuning of sociale media aan de slag. Doorgroeien naar een functie als supervisor of teammanager of zelfs naar Chief Operating officer is eveneens mogelijk.

Wist je dat we ook vestigingen hebben in andere landen? Als het je leuk lijkt om ervaring in het buitenland op te doen, kan je bijvoorbeeld een tijdje op een zonnige bestemming aan de slag. Buitenlandse ervaring doet het sowieso goed op je CV. Teleperformance steunt jou in al je ambities!

Wij werken o.a. voor:
logo_lenovo
logo_wehkamp
logo_bolcom
logo_grohe
logo_mediamarkt

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden?

Group 7