Teamcoach vacatures

Op zoek naar teamcoach vacatures waar je echt een verschil kunt maken? Teleperformance, marktleider in customer service, biedt je de kans om leiding te geven aan een team van gedreven klantenservice medewerkers. Als teamcoach ben je een belangrijke schakel in onze organisatie.

Wat doen onze teamcoaches

Als teamcoach bij Teleperformance is je belangrijkste taak het coachen van een afdeling met gemotiveerde collega’s. Dit houdt in dat je en je verantwoordelijk bent voor het coördineren en superviseren van de dagelijkse activiteiten binnen je team. Als teamcoach zorg je ervoor dat je team de gestelde doelen haalt en dat iedereen zijn taken effectief en efficiënt uitvoert.

Als teamcoach ben je ook het aanspreekpunt voor zowel je team als de opdrachtgever. Je lost eventuele knelpunten op, zorgt voor een goede planning en overlegt regelmatig met zowel de opdrachtgever als het management van Teleperformance.

Naast deze operationele taken draag je ook bij aan de ontwikkeling van je teamleden. Je zorgt voor een motiverende werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en de ruimte krijgen om te groeien. Je voert regelmatig individuele gesprekken, coacht medewerkers en helpt medewerkers om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

teamcoach vacatures
Wij werken o.a. voor

De vaardigheden van een leidinggevende

Als teamcoach is het belangrijk dat je over verschillende vaardigheden beschikt. Een team op de juiste manier aansturen is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Een effectieve teamcoach bij Teleperformance beschikt over een reeks vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de rol. Teamcoaches moeten sterke organisatorische en planningsvaardigheden hebben. Het is jouw taak om te zorgen voor een vlotte en efficiënte werking van je team. Meer vaardigheden worden hieronder beschreven.

GMT_Icons_vector_October_2021-89

Communicatief vaardig

In een leidinggevende functie ben je het aanspreekpunt voor zowel je team als de opdrachtgever. Goede communicatie is essentieel om informatie duidelijk over te brengen, problemen op te lossen en een positieve werksfeer te behouden.

GMT_Icons_vector_October_2021-18

Teamplayer

Je geeft leiding, maar bent nog steeds een deel van het team. Het is cruciaal om goed samen te werken met je collega’s, hun inbreng te waarderen en een ondersteunende omgeving te creëren.

GMT_Icons_vector_October_2021-40

Motiverend

Een succesvolle teamleider inspireert en motiveert zijn team om hun beste werk te leveren. Dit doe je door duidelijke doelen te stellen, waardering te tonen en je teamleden aan te moedigen om zichzelf te blijven ontwikkelen.

management assistent

Werk op kantoor of vanuit huis

Bij Teleperformance begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om hun werkomgeving. Daarom bieden we flexibiliteit in een teamcoach vacature, met mogelijkheden om zowel op kantoor als vanuit huis te werken.

Wanneer je op kantoor werkt, word je onderdeel van onze levendige en dynamische werkomgeving. Je werkt nauw samen met je collega’s en hebt directe toegang tot gepaste ondersteuning en middelen van Teleperformance. In België heeft Teleperformance inmiddels de beschikking over hypermodern Teleperformance kantoor in Antwerpen.

Als je vanuit huis werkt, bieden we de tools en technologie die je nodig hebt om effectief te kunnen leiden op afstand. We zorgen ervoor dat je verbonden blijft met je team en de rest van de organisatie, ongeacht waar je bent.

De voordelen van werken bij Teleperformance

TP Benefits

Wanneer je werkzaam bent bij TP, profiteer je van verschillende kortingen op diverse producten en diensten. We willen onze werknemers graag wat extra’s geven, daarom zijn we gaan samenwerken met Benefits at Work. Een platform dat bij een heleboel merken speciaal voor onze medewerkers mooie kortingen regelt. Van fashion tot elektronica en van lekkere restaurants tot korting op cadeaubonnen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Samsung, Zalando, CenterParcs, ICI PARIS XL en nog véél meer.

Fulltime of parttime werken

Bij Teleperformance waarderen we diversiteit en flexibiliteit. We begrijpen dat ieders leven en verplichtingen anders zijn, en dat het belangrijk is om werk en privéleven op elkaar af te stemmen. Daarom bieden we zowel fulltime als parttime vacatures aan.

Als je fulltime werkt, heb je de kans om je volledig onder te dompelen in je rol en maximale invloed uit te oefenen binnen je team en de organisatie. Met een fulltime baan heb je meer tijd om te werken aan strategische projecten, je team te begeleiden en je professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Parttime werken biedt daarentegen meer flexibiliteit. Het kan een geschikte optie zijn als je andere verplichtingen hebt, zoals studie, gezinsverantwoordelijkheden of persoonlijke projecten. Je kunt nog steeds een belangrijke bijdrage leveren aan je team en relevante werkervaring opdoen, terwijl je meer tijd hebt voor andere aspecten van je leven.

coach medewerkers
opleidingen

Join the #TPFamily

Teleperformance is een wereldwijd bedrijf met vestigingen in meer dan 80 landen. We vertegenwoordigen grote merken, waarbij jouw team in feite constant problemen van klanten oplost en hen blij maakt. Dit dankbare werk doen we samen, waarbij we elkaar helpen en steunen. Dat mag na het werk best gevierd worden. Allerlei sociale en sportieve activiteiten zorgen ervoor dat je bij dit grote bedrijf toch een familiegevoel hebt.

Solliciteer vandaag nog!

Heb je interesse in één van onze teamcoach vacatures? Aarzel dan niet om te solliciteren. Met onze trainingsprogramma’s helpen we je graag om de ideale teamcoach te worden. Het begint allemaal met een gesprek – en wie weet ben jij de perfecte match. Ga voor die vaste baan en join the #TPFamily!

Solliciteer-direct