Antwerpen

Werk je voor Teleperformance in Antwerpen, dan ga jij een nieuwe betekenis geven aan klantbeleving. Top toch!

Hoor je wel eens mensen praten over een goede werkplek of een mooi kantoor? Dan zijn ze hier nog niet geweest. Dit hypermoderne kantoor geeft het woord ‘comfort’ namelijk een nieuwe dimensie! De werkplekken, tafels en stoelen zijn volledig naar wens in te stellen en er wordt gewerkt met dubbele schermen. Het pand baadt rondomrond in het licht en de beschikbare faciliteiten in de omgeving zijn niet te evenaren.

Contactcenter werk: ontspannen is ook belangrijk

Vooral met zo’n drukke baan is het belangrijk met regelmaat te ontspannen. Op de eigen verdieping vind je een super-sfeervolle kantine. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten: koffie en thee, koelkast, (microgolf)oven, etc. Geniet vooral van de relaxte sfeer en inspirerende omgeving!

het kantoor in Antwerpen-Berchem, vind je vlakbij het station, op minder dan 5 min stap je de deur uit en zit je in de trein. Maar ook bus, tram en deelfietsen of e-steps vind je in de onmiddellijke omgeving.

Maar ook met de wagen zijn we makkelijk bereikbaar met de Ring en Singel en andere grote invalswegen vlakbij.

Dus alle wegen leiden naar Teleperformance. Zien we je snel?

Wil je eerst meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Zowel onze primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn echt goed. Hier lees je er meer over.

Wij werken o.a. voor:

Neem contact met ons op

Borsbeeksebrug 30, 2600 Antwerpen-Berchem

Vragen over deze locatie?