De vacatures voor thuiswerk

Ontdek onze vacatures voor thuiswerk.
Voor veel van onze functies is niet veel meer nodig dan een..

Computer

Goede internetverbinding

Headset

Thuiswerk klantenservice

Teleperformance is een bedrijf met vestigingen in 80 landen. Wij verzorgen het klantcontact voor grote namen. In Nederland zijn dat merken als Ziggo en Samsung. Afhankelijk van het merk, kun jij als agent tijdelijk of permanent thuiswerken. Daarvoor beantwoord je samen met je collega’s de vragen van klanten. Dat vereist goed luisteren of lezen en vraagt soms om creatieve oplossingen. Geen gesprek is hetzelfde, want iedere klant is uniek!

Bekijk alle vacatures

Waarom kiezen voor thuiswerk?

Vacatures zijn er in allerlei vormen en maten. De vraag naar nieuwe collega’s blijft groot, waardoor je een ruime keuze hebt. Maar als het gaat om vacatures voor thuiswerk, zijn er nog steeds maar weinig bedrijven die durven zeggen: “Jij mag voor altijd thuiswerken”. Gelukkig is Teleperformance anders. En van onze houding pluk jij de vruchten.

  • Je hebt geen reistijd waardoor je per dag, laten we zeggen, zo’n anderhalf uur extra tot je beschikking hebt. Dat maakt thuiswerk geschikt voor wie studeert, een gezin heeft of tijd aan hobby’s wil besteden.
  • Wij sturen jou de hardware die je nodig hebt om je werk te doen. Als je geen chat-service gaat bieden maar telefoongesprekken gaat voeren, krijg je een goede headset van ons in bruikleen. Indien je verdere apparatuur nodig hebt, kunnen wij die verzorgen.
  • Je eigen werkplek zit altijd comfortabeler. Wij regelen de hardware en jij rust jouw werkplek zo uit als je wilt.
  • Je krijgt thuiswerkvergoeding. Wel zo eerlijk, toch? Want jij maakt kosten voor je internetverbinding en elektriciteit.

De benodigdheden

Je vraagt je af hoe wij dat thuiswerken regelen? Eenvoudig: we checken eerst of je aan enkele eenvoudige voorwaarden voldoet. Heb je bijvoorbeeld een afgesloten ruimte waarin je aan de slag kunt? Is die stil en rustig? We zien namelijk graag dat je werk en privé gescheiden houdt. En heb je een goede internetverbinding met de mogelijkheid tot een bekabelde verbinding? Dan staan alle stoplichten op groen.

Eenmaal je thuiswerkplek ingericht, krijg je thuis de training en kan daarna jouw werk beginnen. Dat betekent gesprekken voeren, naar antwoorden op veelgestelde vragen zoeken, jouw gesprekken loggen en met andere collega’s overleggen. Gewoon vanuit je eigen huis.

Je wordt thuis opgeleid

Bij onze vacatures voor thuiswerk hoort een opleiding. In de meeste gevallen kun je die geheel op afstand volgen. Wanneer je eenmaal wordt verbonden met de klanten, sta je er niet alleen voor. Dankzij onze kennisbank heb je direct antwoord op de moeilijkste vragen. Daarnaast heb je voortdurend contact met je supervisor, kun je digitaal babbelen met collega’s en soms zelf vragen stellen aan een chatbot. Wil jij direct aan de slag?

Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct

Combinatie thuiswerk en kantoor

Afhankelijk van het project en de opdrachtgever kun je permanent of tijdelijk vanuit huis werken. Tijdelijk thuiswerken noemen we een hybride-model. Zo’n overeenkomst ziet er momenteel als volgt uit: je wordt thuis opgeleid en begint ook vanuit huis te werken. Wanneer de situatie het toelaat, gaan jouw collega’s en jij weer naar het kantoor.

Ook is er een omgekeerd hybride-model. Daarbij begin je met een training op locatie en een inwerkperiode op kantoor, waarbij je zij aan zij met een ervaren collega werkt. Wanneer je klaar bent om in je eentje gesprekken te voeren, mag je vanuit huis gaan werken.

Vind de vacature die bij jou past!

Match jouw wensen met ons aanbod

20km
10km 20km 50km 100km
Functietype
Taal
Afdeling
Vanuit huis werken is voor mij dé oplossing. Teleperformance denkt graag mee!

Vraag het onze Recruiters