Meertalige vacatures: de wereld aan je voeten

Als je meertalig bent ligt de wereld aan je voeten. Hoe meer vreemde talen je vloeiend spreekt, des te makkelijker het is om een job in bijvoorbeeld Customer Service of Tech Support te vinden. Maar dat wist jij al, want anders was je niet gericht op zoek naar meertalige vacatures.

Teleperformance is gespecialiseerd in klantcontact. Meer dan 50% van de meest waardevolle merken ter wereld zijn opdrachtgevers van ons, waaronder Microsoft, Google, MasterCard en BMW. In België zijn Samsung, MediaMarkt en Zalando enkele van onze bekendste opdrachtgevers.

Zie jij het wel zitten om jouw naam aan een van deze bedrijven te verbinden? Het kan bij Teleperformance.

Drie meertalige 'hubs’

Teleperformance Benelux bestaat uit zeven locaties. Elk kantoor heeft zijn eigen opdrachtgevers en specialisaties. Neem bijvoorbeeld onze vestiging in Maastricht. In deze meertalige hub hoor je allerlei talen: Duits, Frans, Italiaans, Engels en ga zo maar door. Dit is dan ook dé plaats voor een talenknobbel zoals jij!

Ook op andere locaties bieden wij meertalige diensten aan, maar dan op kleinere schaal. In Zoetermeer hoor je onze agenten Frans, Noors, Deens en Zweeds praten. In Utrecht zijn er dan weer vacatures voor Vlaams- en Franstalige agenten.

Bekijk al onze locaties

 

photo-1586449480584-34302e933441
photo-1580740246421-9ffe715ae391

Ver weg, maar toch dichtbij

Heb je zin in een tropisch avontuur? Teleperformance Benelux heeft ook een exotische offshore vestiging in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname.

Op het contactcenter in het hartje van deze gezellige hoofdstad vind je een gemoedelijke mix van meertalige medewerkers. Heb je altijd al willen werken in het buitenland, dan is dit je kans!

Wij werken o.a. voor:
logo_canadagoose
logo_klarna
logo_wehkamp
logo_vodafoneziggo
logo_grohe
logo_gstarraw

Meertalige jobs in het buitenland

Je kan jouw meertaligheid natuurlijk ook inzetten bij een andere Teleperformance-vestiging in het buitenland. We zijn gevestigd in 80 landen en bieden daarbij meer dan 250 talen aan.

Om een voorbeeld te geven: we zijn geregeld op zoek naar Nederlandstalige agents in steden als Lissabon (bol.com), Barcelona en Athene. Met een ‘grotere’ taal als Engels of Frans kan je op nóg meer plaatsen terecht.

Bij jouw relocation package hoort een vergoeding van de reiskosten tot een maximumbedrag. In sommige landen krijg je een kant-en-klare accommodatie en op andere plaatsen helpen wij je bij het vinden van een appartement.

Graag meer weten over onze meertalige vacatures?

MicrosoftTeams-image-removebg-preview (1)