Neem contact op met onze locaties

Altijd een job
in de buurt

Teleperformance Benelux heeft diverse locaties in Nederland, België en een offshore locatie in Suriname, Paramaribo. Er is dus altijd wel een job bij jou in de buurt. De vestiging in Maastricht is onze meertalige locatie. We bieden daar onze dienstverlening aan in zo’n 15 verschillende talen. Als je komt werken bij Teleperformance, weet je zeker dat je er een grote familie bij krijgt. Neem contact met onze locaties op en bereid je voor op je volgende carrièremove! Wil je meer info over onze locaties in Nederland en Suriname? Ga dan naar hun lokale job-website.

Vestiging Antwerpen

Borsbeeksebrug 30 2600 Antwerpen-Berchem

Vestiging Maastricht

Paul-Henri Spaaklaan 7-9 | 6229 EN

Vestiging Tilburg

Hart van Brabantlaan 20 | 5038 JL

Contact met onze locaties opnemen

Of je nu terecht wil komen op de customer service afdeling of een echte databankspecialist bent, binnen Teleperformance mag je zijn wie je bent. We gaan samen met jou op zoek naar een vacature die bij jou past en waar jij ook kan genieten van doorgroeimogelijkheden. Jouw motivatie en professionele groei zijn voor ons de bouwsteen van je carrière.

Bekijk daarom hier onze openstaande vacatures of neem contact op met onze locaties.

Waarom werken bij Teleperformance?

Een job in een internationale omgeving zorgt ervoor dat je in aanraking komt met verschillende culturen en talen. Daarnaast bestaat ons klantenbestand uit heel wat grote spelers, zoals Mediamarkt, bol.com en Samsung. Bovendien kan je via de door ons betaalde opleidingen je kennis verhogen en bijschaven. Jouw groei is voor ons immers een meerwaarde. Tot slot zorgen we voor uitstekende arbeidsvoorwaarden en kom je terecht in een gezellig team.

Ontdek jouw mogelijkheden