Bijverdienste

Ben je op zoek naar een bijbaan in de klantenservice? Dan ben je bij Teleperformance aan het juiste adres. We hebben een breed scala aan bijverdienste vacatures voor klantenservicemedewerkers, zowel op locatie als op afstand. Een parttime functie of werk je toch liever fulltime? Dit verschilt per project maar wij hebben mogelijkheden voor iedereen. Naast vacatures bieden we ook nuttige informatie over de sollicitatieprocedure en de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de klantenservice. Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van bijverdienste in de klantenservice.

Welke bijbanen vind ik bij Teleperformance?

Bij Teleperformance hebben we diverse jobs waarbij je kunt werken voor grote opdrachtgevers. Hierdoor krijg je de kans om waardevolle werkervaring op te doen en belangrijke vaardigheden te ontwikkelen die van onschatbare waarde zullen zijn voor je toekomstige carrière. En niet te vergeten: het staat ook nog eens geweldig op je CV!

bijverdienste
bijverdienste weekend

Bijverdienste naast je studie

Het hebben van een extra bijverdienste naast je studie kan veel voordelen opleveren. Naast het financiële voordeel van extra inkomen, helpt een bijbaan ook bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, zoals teamwork, communicatie en tijdmanagement. Bovendien draagt een halftijdse job ook bij aan de ontwikkeling van je netwerk en het vergroten van je kansen op een succesvolle loopbaan na je studie. Natuurlijk is het belangrijk om te zorgen voor een goede balans tussen studie en werk, maar als je dit op de juiste manier aanpakt, is een bijbaan een waardevolle toevoeging aan je studentenleven. Werk jij liever thuis? Dat is mogelijk na een inloopperiode van meerdere maanden.

Flexibel je werkuren inzetten

Bij Teleperformance heb je de mogelijkheid om een bijbaan te vinden waar je jouw uren op een flexibele manier kunt inzetten. Dit betekent dat je jouw werk gemakkelijk kunt afstemmen op je studie, je vrije tijd en andere activiteiten. Werk je graag in de vroege ochtenden, late avonden of weekenden ? Er is altijd wel een optie die bij jouw schema past. Een leuke bijverdienste zonder een tijdrovende vaste job.

Bijbaan online vanuit huis

Veel van onze  bijverdienste vacatures zijn gewoon vanuit huis te vervullen. Met een bijbaan bij Teleperformance voorkom je lange files of fietstochten door wind en regen. Met enkel een goede internet verbinding en afgesloten ruimte, kun je perfect vanuit huis werken. Om je juist op weg te helpen zorgen we ervoor dat je over alle benodigde hardware beschikt die je nodig hebt om jouw functie uit te oefenen. Werk je toch liever met jouw collega’s op ons kantoor? Geen probleem. Ons kantoor in Antwerpen biedt plaats aan een groot aantal Teleperformance collega’s.

Weekendwerk of juist liever in de avonden

De bijverdienste jobs bij Teleperformance zijn erg flexibel. Ben jij student en wil je na een week hard studeren op zaterdag lekker op zelfstandige basis bijverdienen met jouw ideale bijbaan? Don’t look further. Teleperformance heeft tal van weekend vacatures voor je online staan. Sterker nog, de arbeidsvoorwaarden in het weekend kunnen voor sommige functies nog beter uitpakken dan op reguliere weekdagen.

Of wil je die welverdiende weekenddagen juist gebruiken om uit te rusten en ben je op zoek naar avondwerk? No problemo! Teleperformance werkt met veel bedrijven die 24/7 bereikbaar zijn. Avondwerk wordt daar dus erg gewaardeerd en jij kan dan ook van grote waarde zijn. Pas jij binnen dit profiel? Bekijk onze vacatures en kies jouw favoriete tijdslot.

weekendwerk bijverdienste

Vraag het ons Talent Acquisition team

Op dit moment werken wij achter de schermen hard aan de implementatie van een bijbanen filter in ons vacatureoverzicht. Helaas ontbreekt dit filter momenteel nog, waardoor niet alle bijbanen duidelijk worden weergegeven. Maar geen zorgen, ons Talent Acquisition team heeft een oplossing gevonden!

Als je wil solliciteren op een bijbaan vacature, neem dan contact op met ons Talent Acquisition team. Dit ambitieuze team heeft veel ervaring en staat klaar om jou te helpen bij het vinden van een bijbaan die perfect bij jou past.

Man - laptop + hoofdtelefoon
bijverdienste antwerpen

Teleperformance in Antwerpen

Teleperformance is een internationaal bedrijf dat actief is in meer dan 80 landen. Ook in Antwerpen heeft Teleperformance een eigen kantoor. Onze vestiging in Antwerpen is gelegen op een centrale locatie en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In onze vestiging in Antwerpen bieden wij diverse callcenter- en klantenservice-oplossingen aan voor verschillende klanten in diverse sectoren, zoals AXA Bank en Proximus.

We hechten veel waarde aan een aangename werkomgeving en daarom hebben we bij Teleperformance in Antwerpen een moderne en ruime werkomgeving gecreëerd met een goede sfeer en collegiale teamgeest. Bij ons kun je rekenen op goede begeleiding en opleidingen zodat je de juiste vaardigheden ontwikkelt om je werkzaamheden uit te voeren.

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan naast je studie of een nieuwe uitdaging in je carrière, bij Teleperformance in Antwerpen vind je de juiste kansen om jezelf te ontwikkelen en je vaardigheden te verbeteren. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog!

Heb je een leuke job gevonden?

Mooi zo! Als je leuke bijverdienste of juist vaste jobs hebt gevonden waar je graag voor zou willen werken, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog. Bij Teleperformance zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde collega’s die ons team willen versterken. Stuur jouw CV en motivatie voor de bijbaan die jou op het lijf geschreven is. Wij kijken er naar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en wie weet sluit jij binnenkort aan bij onze #TP Family!

Vrouw - Tablet