Data-analist

Als data-analist heb je een belangrijke taak. Eén van onze wapens in de jacht naar kwaliteit is data-analyse. Heb je de exacte achtergrond én de communicatievaardigheden die wij zoeken? Solliciteer dan bij Teleperformance als data-analist.

Welke plek heeft data analyse binnen Teleperformance?

Teleperformance verzorgt het klantcontact voor grote merken. In onze eindeloze zoektocht naar een betere dienstverlening hebben wij data-analyse omarmd. Wij voeren duizenden gesprekken per dag en loggen elk gesprek. Je kan je voorstellen hoeveel data dat oplevert. En die gebruiken we dan ook optimaal.

  • Als data-analist werk je aan het ‘collectieve brein’ van Teleperformance.
  • Je brengt de eerdere gesprekken en chats in kaart, groepeert de antwoorden en maakt de geordende informatie beschikbaar voor nieuwe gesprekken.

Het doel daarvan? Klanten sneller een oplossing bieden, een grotere tevredenheid te bereiken bij zowel klant als medewerkers, en kosten besparen. Je bent een enorm belangrijke schakel in onze ketting van succes.

photo-1542744173-05336fcc7ad4
photo-1588534331122-77ac46322dd2

Werken als een data-analist?

Data-analist word je niet zomaar. Je maakt gebruik van zware softwarepakketten en je moet af en toe zelf je programmeurshoed opzetten. Een afgeronde opleiding op het gebied van wiskunde of ICT is dan ook zeer gewenst.

En al is deze baan een heerlijke uitdaging, we kijken wel degelijk naar je sociale vaardigheden. Want het bedrijfsmodel van Teleperformance is gebouwd op relaties: met klanten en opdrachtgevers, tussen collega’s en afdelingen, vestigingen en landen. Ben jij die bijzondere combinatie van analytisch talent en teamspeler?

Bekijk vacatures
IT-Security is wereldwijd een booming sector en er zijn enorme ontwikkelingen bezig. Dit zorgt voor enorm veel afwisseling, uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons team. Dus ik zit helemaal op mijn plek!
Patrick Ziesen Compliance & IT Security Data Analyst

Waarom werken bij Teleperformance?

Teleperformance is de grootste omnichannelspecialist in klantencontact ter wereld. Met vestigingen in bijna 80 landen en een beursnotering, weet je dat jouw carrière bij ons in een stroomversnelling raakt. Teleperformance investeert continu in nieuwe technologieën en werkwijzen.

Enthousiaste, ambitieuze professionals voelen zich bij ons prima op hun plek. Wij doen er alles aan om jou aan boord te houden. Naast de prettige sfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden we je ook volop gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen. Want jouw succes is ons succes.

Over ons
Persoonlijke-ontwikkeling
photo-1579226905180-636b76d96082

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden?

Bij Teleperformance worden inzet en resultaten beloond. Doorgroeien is dan ook zeker mogelijk. En al zit je als data-analist al behoorlijk hoog op de ladder, je kan altijd nog een opklimmen. Werk bijvoorbeeld aan je leiderschapsvaardigheden voor een functie als teamleider, of ambieer de stap naar het hogere management. Zowel binnen de Benelux als in één van onze vestigingslanden ben jij inzetbaar. Houd dan ook zeker onze stafvacatures in de gaten.

Wij werken o.a. voor:
logo_canadagoose
logo_grohe
logo_bolcom
logo_wehkamp

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden?